• 79
    evrende futbolun oynandigi her toprak parcasi icerisinde yapilmasi ve tesebbus edilmesi suctur. hirsizlik, yolsuzluk, rusvet ile arasinda hic bir fark yoktur. onlarin uvey kardesi sayilir zira burada uzeri halk tarafindan da kapatilabilir eger destedikleri takim icin yapilirsa. bugun ise sadece oy kaygisiyla, yolsuzluk ve rusvet ile suclanan bir hukumet tarafindan uzeri ortulmeye calisiyor.

    zaten zan altinda olan birisi, bir kurum veya bir topluluk nasil olur da bir baska zanliyi temizleme ve onu suclardan arindirma gorevi ustlenir?

    peki bu yolsuzluk ve rusvet ile suclanan bu yurutme'nin bir baska hirsizlik bransi olan sikeyi aklamak adina ugras vermesi kendisine oy verenler tarafindan gorulmuyor mu? hirsizi kollayan, hirsizliga sahip cikan bir iktidardan beklenti nedir?

    galatasarayli kimligiyle yazmiyorum, evrensel haklara sahip bir dunya yurttasi kimligiyle yaziyorum. ortada bir hirsizlik var ve bu hirsizliga taraf olmak onu korumaya, kollamaya, paklamaya calismak bu evrensel yurttaslik degerleriyle ne kadar uzlasir? insanlarin hayatlarini devam ettirdikleri surece bir yaradan'a inaniyorlar, sizi yaradan kisinin bile elinden bir sey gelmedigi, herhangi bir sonuca baglamadigi kul hakki muessesesini de mu unutuyorsunu? yoksa samimi mi degilsiniz?

    maalesef, aziz yildirim denilen kontrolunu yitirmis zat yurutme organiyla bir gorusme gerceklestirip teminat almis. zira bunu havalimaninda karsilandiginda hukumet istifa diye tempo tutan tebbasini sustururken anladik. daha once trt iktidarin fahisesidir diye bellemistik, simdi yarginin da o yolda oldugunu gorunce, fenerbahce denilen yuz karasi sikeci ve irkci takimin ceza almayacagini anlamak ilkokul yillarinda sorulan bilmecelerin cevaplari kadar basittir.

    son olarak, bu kumpasi kuranlari, paralel bir yapi kurup fenerbahce'nin kume dusmesine zemin hazirlayanlari aciklamazsaniz, namusunuz supheli duruma dusecek haberiniz olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın