• 402
    bana yetki verilmesi halinde türkiye' nin en çok izlenen turnuvası haline getireceğim kupadır. büyük takımlar sürekli as kadrolarıyla çıkacaklar falan.
    nasıl mı ? bunun kazananı ile lig ikincisi tarafsız sahada şampiyonlar ligi bileti için kapışacak. kaybeden uefa avrupa ligi' ne katılacak. lig birincisi kazanırsa bu kupayı, kaybeden kupa finalisti veya lig ikincisi alacak şampiyonlar ligi biletini. ikinci kazanırsa kimseyle maç oynamadan o alacak şampiyon ligi biletini. ayrıca yarı finalde elenen takımlar lig 4.sü ve 5.si ile avrupa ligi elemelerine katılmak için oynayacaklar.
    tabi önce adam gibi bir eleme sistemi, grup maçları sistemi oturtmak gerekir. biraz daha düşünürsem onu da çözebileceğime inanıyorum.
    evet. türkiye kupası' nı türkiye' nin en çok izlenen ve istenen kupası haline getirecek akla ve yetkiye sahibim arkadaşlar.
    belki ligde başarılı olmuş takımlara haksızlık olabilir biraz ama herkesin elenip kurtulmak istediği bir kupa yerine anlamlı ve nitelikli bir kupa mücadelesi izlemeyi tercih ederim. hem bunun sistemi değişirse büyük ihtimalle d smarta veya digitürke geçer önemli hale geldiği için. yayın geliri artar, maçların önemi artacağı için stajyer hakemler yerine düzgün hakemler yönetir maçları. elazığ' da, tokat' ta tarlalarda oynayacağımıza beşiktaş' la olimpiyatta, trabzonspor' la h.avni aker' de oynamayı tercih ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın