• 195
    bu oyunda savunma yapabilmeniz için

    1. orta saha ve beklerinizi work rate, acceleration, pace, tackling, stamina, strength, determinationözellikleri yüksek futbolculardan seçin. stoperler için positioning, anticipationve concentrationçok önemli. en çok başınızı ağrıtacak nokta rakip takımın kanatları olacak, o yüzden paranızı hızlı ve güçlü beklere yatırın.
    2. sezon başındaki fizik ve taktik yüklemesinden sonra bir süre defansif pozisyon alma ve defending çalıştırın.
    3. duran toplardan gol yememek için defansif duran top ayarlarını manuel olarak yapın, gol yediğiniz pozisyonları bir daha izleyip neyin yanlış yapıldığına bakıp düzeltin.
    4. özellikle defans yapmayın. maçı rölantiye alıp 4-5-1, uzun top ve kontraatak oynayacağım derseniz volkan_konak_elimize_verdiler.swf'yi alır dönersiniz. skoru korumak istiyorsanız topu kontrol etmeye çalışın.
    5. forvetleri ve kanatları savunmaya katmanın bir yolunu bulun. örneğin çift forvet oynuyorsanız rakibin beklerine markaj verin, beraber geri gelsinler.
    6. genel olarak en önemlisi, takımı mümkün olduğunca kompakt oynatın. ben hızlı defans oyuncuları ile much higher (fazla ileride) defans hattı ve beklere markajı geri gelen forvetler kullanıyorum mesela. 10 numara kullanıyorsanız bırakın takılsın, onun savunmasından zaten size hayır gelmez :)
    7. bir de yeni sezona başlarken ilk 2-3 maçı zaman ayırıp full izleyin. neyin yanlış gittiğini anlamanıza yardımcı olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın