resim
Ibrahim Ethem Hacıosmanoğlu
Görev:Yönetim Kurulu Üyesi
Takım:-
Yaş:58
Uyruk:Türkiye
  • 260
    an itibariyle a haber'de bombalıyor.

    satır başları:

    --- alıntı ---

    3 temmuz süreci türk futbolunda bir milattı.bu süreci 3 temmuz’dan 2 ay önce ben başlatmıştım. fenerbahçeyöneticileri suç duyurusunda bulunmuşlardı.

    rıdvan dilmen“yargıtay onaylarsa aziz yıldırım’a selam vermem” demişti. bakalım şimdi verecek mi?

    itiraz edilen tapelerin ses kayıtlarını çıkarttılar hepsini kabul ettiniz. sizin dublörlerinizi mi kullandılar?aziz yıldırım“ben yatmaya geliyorum” diyerek kahraman gibi döndü.bu ülkede genel kurmay başkanı içeride, bir sürü masum insan içeride aziz yıldırım mı yatmayacak?

    atatürk’ün askerleriyiz diyorlar. sahte çürük raporuyla askerden kaçan adamı kahraman yaptılar.

    ülkenin iktidarı muhalefeti, fenerbahçe’nin 20 milyon taraftarı var diye oy kaygısıyla açıklama yapıyor.bu kirli ortamı düzeltmezsek sporu eğlence olarak göremeyiz.kendi çıkarlarının içine siyaseti sokanlar var

    bu trabzonspor’un elinden çalınan 4. şampiyonluk. 1995-1996, 2004-2005 ve 2010-2011 sezonlarında şampiyonluklarımız çalındı.olay sadece kupa değil, baktığınız zaman trabzonspor’un trilyonlarını çalıyorsunuz.bunun cezası 3 sene 5 sene değil trilyonlar çalıyorsunuz daha fazla olmalı.bu trilyonların karşılığında bir yerlere zarar veriyorsanız bunun cezasını çekmek zorundasınız.

    beşiktaş kulübü’nü bu hale getiren yıldırım demirören’dir. beşiktaşneden men cezası aldı ?beşiktaş’ın avrupa’ya gidememesinin sorumlusu bu şahıstır.yıldırım demirören’e “2011′de şike yok” diyorsan çayını bile içmem, kalkar giderim dedim. sonra 45 dakika oturduk.

    fikret orman, yıldırım demirören’i istifaya çağıracaktı, çağırmadı. niye çağırmadın dedim, “istediğimi aldım” dedi.yıldırım demirören 100 trilyonluk bağış yapınca fikret orman, yıldırım demirören’i istifaya çağırmaktan vazgeçti.

    uefa asbaşkanı bana "böyle federasyon başkanı görmedim nasıl hala o koltukta oturuyor?" dedi. bunun için üzgünüm.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın