resim
Salih Dursun
Takım:Karagümrük
Mevki:Sağ Bek
Yaş:32
Boy:1.88
Uyruk:Türkiye
  • 200
    çıktığı ilk maçta kumaşını beğendiğim futbolcu. hatta fenerli bir arkadaşla izledik maçı. 2 gün önce ''yine kayseriden kazığı yediniz lan'' diyordu. izledikten sonra yanıldığını açık açık kabullendi. hatta yerli sağ bek+yabancı sol bek mayasının tutma ihtimali kendisini inceden bi sinirlendirdi.

    hırslı oynaması güzel, yalnız bu ilk maç hırsı da olabilir orasını bilemeyiz. neticesinde çok adam gördük ilk maçında döktürüp sonrasında yokları oynayan.

    topla koşarken etkili değildi fakat ayağı düzgündü. pas alışverişlerini ve bir pozisyonda drogba'ya açtığı ortayı beğendim.

    elbette gelecek maç bambaşka bir görüntü ortaya koyabilir. ben sadece ilk maçtan gördüklerimi yazıyorum.

    tabi sözlükteki müthiş scout ekibi kendisinin gelecek 5 yılını planlamış onu da farketmedim değil.

    en azından hangi formayı giydiğinin farkında. yetenekleri üst düzey olmasa da galatasaray formasına yakışacak şekilde oynamaya çalışıyor. bu beni sevindirdi.

    hatta çok büyük beklentilere girip hayal kırıklığına uğrayanlara bir tavsiyem var;

    gözlerimizi kapatıyoruz, avuç içlerimiz birbirine bakacak şekilde ellerimizi boyun hizasında birleştiriyoruz. derin bir nefes alırken kollarımızı yavaşça yukarıya doğru yay şeklinde açarak ellerimizi birbirinden uzaklaştırıyoruz. tam bu esnada sabri sarıoğlu'nu düşünüyoruz. * şimdi yavaşça nefes veriyoruz ve yeni transferimizi düşünmeye başlıyoruz.

    evet seans tamamlandı, yeni transferimiz anlayışınıza hazır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın