• 160
    bunlar hep fatih terim'in kadro yapılandırması ile alakalı, hoş mancini' de hajrovic dışında skora etki edebilen kanat transferi yapmadı hajrovic bu konuda ne kadar katkı sağlayacak soru işareti.

    3-5-2 yi bırak, çift forvetli düzen artık günümüz futbolunda kalmadı. ha çift forvet görünen takımlar var ama ikinci forvet mutlaka top taşıyabilen özellikte olmalı bu dizilişte. bizde ise ne drogba, ne burak, ne de umut'un böyle bir özelliği yok. bunları transfer eden de fatih terim.

    mancini 3 lü defans deniyor lakin bu dizilişte 100 metreyi tek başına götürebilecek bek oyuncumuz yok.

    çift forvet oynama yetisi olan, top taşıyabilecek, adam geçip ikinci santraforun yanında skora katkı verecek forvetimiz yok.

    defans oyuncularımız 3'lüyü oluşturabilecek ne pozisyon bilgisine ne de hıza sahip, o kadar defans arasında bu 3'lünün ortasına koyabilecek yeterlilikte adamımız yok ki melo denendi orada.

    umarım tez vakitte gözümüz kapalı 11'e yazabileceğimiz, skora katlı yapabilecek bir kanat forvet transferi yapar ve daha çağdaş bir diziliş olan 4-2-3-1 ve varyasyonlarına döneriz.

    forvet için ise ;

    burak yeterli değil ama türk pasaportu taşıması sebebiyle onu değerli kılan bir özelliği var, burak'ı tek forvet bırakıp skorer kanat oyuncusu almamız ya da,

    yeni sezon için drogba'ya teşekkür edilip yerine komple bir forvet almamız şart. bu durumda, defansı türk oyunculardan oluşturmamız gerekli.

    son olarak şundan eminim ki beşiktaş'ın da , kasımpaşa'nın da hatta sivas'ın bile kadro yapılandırması bizden çok daha iyi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın