• 3653
    açıkçası tribünündeki faşist yapılanma devam ettiği sürece sevmeyeceğim taraftardır. ben galatasaray'ı seviyorum diye onu seven herkesi sevmek zorunda mıyım arkadaş, düşünmeden konuşan, hareket eden, sırf başarılar ve ertesi gün arkadaşına atacağı lafı atamadığı için sinirlenen bir adamı neden seveyim. sevmiyorum, büyük bir çoğunluğunu ve bunun sebebi olarak tribünü görüyorum. yanlış anlaşılmasın bu sadece ultraslan'a karşı yaptığım bir tepki de değil, arkadaş ya bir tribün grubu hiyerarşik bir düzen olmak zorunda mı orada? e orası herkesin omuz omuza verdiği yerse neden başkasının omzu benimkinden yüksek tutuluyor? ben sırf oradaki adam egounu tatmin edemedi diye onun edeceği küfürlere takımımın oyuncusunu kurban etmek zorunda mıyım? işte galatasaray tribünündeyseniz bu yüksekte omzu olan abilerin ve onun yolundan giden liselilerin eleştirileri hariç ne eleştiri yapabiliyorsunuz ne de yorum. galatasaray taraftarı bu yapıya o kadar alıştı ki o kadar popülist hareketlerde bulunuyor kii anlamakta güçlük çekiyorum. anlamaya çalışmayı da bıraktım zaten, 25 milyonun aynı fikre sahip olmasını zaten beklemiyorum ancak bu insanlar birbirlerinin görüşlerine saygı gösteren insanlar değil, tek yaptıkları kendileri de galatasaray taraftarı olarak anıldığı için galatasaray taraftarını övmek, evet arada bir güzel koreografi yapabiliyor, bazı maçlarda çok güzel tribünler yapabiliyor ama bunu genele yayamıyor, mükemmel bir taraftar grubu değil ve olmaz da. çünkü birden fazla insanın bir arada bulunup fikir beyan ettiği bir yerde mükemmel yoktur arkadaş. bırakın şu kendinizi dev aynasında görmeyi ya.

    biri der şike olsaydı biz karşı dururdul, ben dururdum sen dururdun eyvallah şike yapan gitsin derdik eyvallah ama rasim ozan kütahyalı mesela, bence o durmazdı, cemaatin oyunu dedi paralel devlet derdi. e o adam da galasatasaraylı, ya herşeye eyvallah rasim ozan kütahyalı'nın olduğu bir topluluk nasıl mükemmel olabiliyor ya?*

    saçma sapan birisi değildi belki ama saçma sapan işi çok olan aziz yıldırım vari bir başkanımız vardı adnan polat, e kimse durmadı mı onun arkasında ? duru, gayet de desteklenerek gitti adnan polat.

    arkadaşlar tamam galatasaray'ı çok seviyorum, galatasaray'lı olup da sırf bu yüzden sevdiğim çok insan da var ancak bunun kadar galatsaray'lı olmasına rağmen sevemediğim insan da var benim. ve bu insanların hepsi farklı fikirlerde, niye herkes mükemmelmiş gibi biz mükemmeliz diyorsunuz ki?

    sizi bilmem de ben mükemmel birisi değilim, dolayısıyla taraftarın mükemmeliğini bozuorum biraz ama kusura bakmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın