resim
Abdullah Yener İnce
Görev:Kulüp Doktoru
Takım:Galatasaray
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 4
    galatasaray futbol takımının takım doktoru. 22 ocak 2014 elazığspor galatasaray maçının ardından hastaneye gidip oradaki doktorlarla bilgi alış verişinde bulunup aydın yılmaz'ın sakatlığı ile ilgili açıklama yapmıştır:

    --- alıntı ---

    "aydın kardeşimizin sol ayak bileğinde bir kırık var. sindezmoz dediğimiz bağda da yırtık var. elazığ'daki medical park hastanesi ortopedi ekibi bize yardımcı oldu. bu gece istanbul'a götüreceğiz. tekrar bir tetkik yapacağız. ancak ameliyat olacak. durum bundan ibaret. kırık var ve bundan dolayı şimdi daha iyi veya daha kötü diye bir şey diyemiyoruz. süre vermek doğru değil; çünkü bağda da yırtık var. ameliyattan sonra net bir süre verebiliriz. kolay bir kırık değil. onun için süre söylemek spekülasyon oluyor. talihsiz ancak çaresi olan bir sakatlık. belli bir süre sonra aramızda olacaktır. zemin çok kötüydü. maçtan önce zeminden dolayı bir sakatlıktan korkuyorduk."

    --- alıntı ---

    ayrıca not: kendisi açıkladı, fibula kemiği kırılmış ve genelde fibula kemiğinin kırılması nedeniyle sindezmoz denen bağ da yırtık oluşuyormuş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın