• 9
    2005 yılının boktan bi eylül akşamında beynime kazınan hatıra.

    (bkz: 29 eylül 2005 galatasaray tromsö maçı)

    o zamanlar liseli olan ben, revnacon'un ali sami yen'e ender gittiği maçlardan bir tanesiydi bu maç. bir arkadaşımla beraber gitmiştim fakat arkadaşımın bileti yoktu yanında. ona karaborsadan bilet bulduk fakat aynı tribüne bulamamıştık. benim biletim eski açıktaydı, ona nerden bulduk hatırlamıyorum bile.

    neyse olay tamamen bu bilet bulma mevzusuyla başladı zaten. ben aslında erken gidip kapıdan içeri girmiştim. sıra falan yoktu erken girdiğim için. neyse bu arkadaş bozuntusu * baya bi geç geldi ve abi nolur gel beraber bakalım bilet falan diye diye çıkarttı beni dışarı fellik fellik bilet aradık buna. neyse sonunda bulduk. fakat biz bileti bulana kadar taraftar geldi stada ve inanılmaz bir yoğunluk olmaya başladı. o yoğunlukta kapıdan girmeye çalışırken oluşan izdiham sonucunda ve itiş kakış içerisinde içeri girmeye başardım. neyse girdim tam merdivenlerden çıkıyorum, elimi cebime götürdüm, lan bir baktım cüzdan yok amk. içinde kredi kartları bankamatik kartları nakit para falan. maça gelirken kredi kartı niye getirisin amk. ama liselisin işte kafa çalışıyo mu önce bir onu sorgulamak lazım.

    neyse gitti sonuçta cüzdan. hay amk napiyim dedim geçtim tribüne maçı izlemek için. tam o sırada başka bir arkadaşımla karşılaştım, hah dedim şansımız dönmeye başladı alıcaz bu maçı kesin. tabiki alıcaz lan maçı tromsö karşımızdaki takım. köy takımı işte. derken... gerisini biliyorsunuz zaten anlatmaya gerek yok. (u: :()
App Store'dan indirin Google Play'den alın