• 2924
    yüce büyüğümüz rahmetli mustafa kemal atatürk'ün arkasına sığınan, istisnalar hariç genel anlamda iğrenç insanlarla dolu camiadır. neden iğrenç? maruz kaldıkları olayı sineye çekip birilerinin adamı olabiliyorlar.

    nato müteahhidinin başkanının ve başkanlık yaptığı camianın, mustafa kemal'in askeri olabildiği bir ülke mesela. tam bağımsız fenerbahçe diyorlar! şeyim afedersin. başkanın, kulübü ne şekilde kullandığını göremeyen bir zihniyet mesela.

    mahmut uslu, rıdvan dilmen, nihat özdemir, ömer çavuşoğlu gibi figürleri olan bir camia düşünün. lefter ve alex gibi adamların bulunduğu bir camiada, aziz yıldırım-rıdvan dilmen gibi figürler daha fazla söz sahibi olabiliyor. üstelik alex'in ne biçimde ötelendiği de ortada, neyse bu bizi ilgilendiren bi konu değil, ama senin camian aziz yıldırım gibi bi figürü benim karşıma getiriyorsa orada duracaksın.

    ahmet ketenci, talat yılmaz, isfendiyar zülfikari gibi isimleri barındıran bi camia, nasıl oluyor da "son kale" * sıfatına layık görebiliyor kendini? bundan daha komik bir şey daha söyleyeyim, bu ülkede fenerbahçeyle benzer noktaları olan chp, bu adamların açık destekçisi olabiliyorlar. muharrem ince, umut oran, kamer genç gibi isimler, oy ve rant kaygısıyla açık savunucu hale gelebiliyorlar! bu ülkede, 30 milyona yakın galatasaraylı var beyler, kimsenin de adamı değil, adam olun biraz adam...

    aziz yıldırım, mahmut uslu ve rıdvan dilmen cevap versin, başbakanla ne şekilde iletişime geçip, neyin pazarlığını yapmışlar.sermaye piyasası kurulu'nun galatasaray'ın en ufak bir sermaye arttırımında sesini çıkardığı gibi, fenerbahçe'ye neden sesini çıkaramıyor bunu açıklasınlar mesela.

    kulüpler birliğini ve tff'yi , maşa gibi oynatan bir güruhun baş aktörü olan kulüp, şampiyon olduğumuz sezon play-off uygulamasını nasıl getirmişler mesela açıklasınlar. digitürk'ün rantı kimlerin elinde açıklasınlar. eylül 2011'de kulüpler birliği olarak, parti genel merkezlerinde 6222 kanunu değişsin, hafifletilsin diyenler kimlerdi, neyle tehdit edildiler mesela bunlar açıklansın.

    spor ve siyasetin nasıl iç içe olduğu ortada, şu rant havuzu protesto edilmeli, içerdeki dangalaklar neyin ne olduğunu anlar belki. siyasetin devreye girmesiyle, şike yasası nasıl değişmiş onu sorgulayın bence. savcılar değişti, gündem değişti evet evet he evet tosunuma benim he evet. siyasetin devreye girmesiyle, cumhurbaşkanı gül'den dönen yasa değişimi teklifi, ikinci teklifte nasıl kabul edilmişte yasa değişmiş, bi baksınlar bence.

    ekler;
    http://www.haberankara.com/...ima-acik-destek.html
    http://www.haberankara.com/...ima-acik-destek.html
    http://www.youtube.com/watch?v=tGT9NNX8Ib4
    https://pbs.twimg.com/...iiIQAAwJb0.jpg:large
    http://www.sabah.com.tr/...tisinda-sike-kavgasi

    ek2;
    https://line.do/3-temmuz-ve-sonrasi/1co/vertical - 3 temmuz zaman tüneli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın