resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4970
    kendisine vefasızlık yapılmayandır. bu neyin duygusallığı anlamıyorum.bedava mı oynadı galatasaray'da çatır çatır parasını aldı. o bize vefasızlık yapmasın kendisini adam eden galatasaray'dan ayrılırken şöyle hakkımı yediler, şöyle vefasızlar deyip ayrılmasın yeter.allah razı olsun galatasaray'dan ve taraftarından desin adam gibi ayrılsın.

    http://www.gazete5.com/...alari-18762-1#galeri

    şu bu takımın evladı numaralarını da yemeyin artık.şampiyonlar ligi şampiyonu olmayı hedefleyen takımın beki 10 küsür senedir kendini zerre geliştirmeyen sabri sarıoğlu mu olacak. hak etmiyor kardeşim bu takımı. bir de eboue'ye neden laf edilmiyor diye sabri'yi savunmak nasıl bir iştir. git bakalım eboue başlığına bu taraftar onu da çatır çatır eleştiriyor. drogba'yı da eleştiriyor, burak yılmaz'ı da, selçuk inan'ı bile eleştiriyor. sanki bir tek sabri eleştiriliyor, şu ortamda.

    şu başlığa yazmayacağım diye defalarca kendi kendime söz veriyorum. ancak yine kardeşlerimin sabri'yi vazgeçilmez görmesi beni küplere bindiriyor.

    29 aralık günü girdiğim entryi buraya kopyalıyorum:

    hala bu adamı savunanlara ben de şunu söyleyip çekiliyorum:
    babanız 12 sene boyunca bu takımda kendini bir nebze geliştirmeden, tersine geriye giderek (sabit bir performansa bile razıyım.) dursaydı. onu bu kadar savunmazdınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın