resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 9126
    bu cocugun ne edip de bu "ulu" galatasaray taraftari tarafindan bu kadar nefret gordugunu anlamiyorum arkadasim.

    hic haketmedigi sekilde yuhaladilar adami, hem de kizarkadasini filan isin icine katarak. bak sen su ise. muthis galatasarayli ya ultraslan.
    o sezon arda 60 maca cikti. yeri geldi santrfor oynadi dayak yedi. keita filan paris'teki tatilinden gec geliyodu, jo'nun ev partileri meshur olmustu filan.
    galatasaray dergisinde hayatta en buyuk korkum galatasaray taraftari'nin beni yuhalamasi demecinin cikmasinin uzerinden bi kac ay gecmeden takimda yuhalanmayacak tek adami yuhaladiniz.
    renkli pantolon giydi diye itin gotune soktular tv'de, kimse de arkasinda durup savunmadi cocugu.
    gstv'den goruntuleri sizdirildi, buyuk baskan adnan polat'in muthis icraatlarindan "her sene tirt renkli bir forma" kampanyasina tepkisini koyarken. ben helal olsun dedim. pembe ne, somon ne, birakin bu isleri. sari var kirmizi var, neyine yetmiyor?
    armaya hakeret diye 3 saat televizyon programi yaptilar. o aralar adnan polat neredeydi? yoktu. simdi enerji sirketlerinin basindadir diye tahmin ediyorum.
    arda kacip nefes almak zorundaydi, en dogrusunu yapti.

    gitti, 1 sene icinde degerini ikiye katladi, uefa kupasi kazandi, kral kupasi kazandi, simdi de tum avrupa'nin en korkulan takimlari arasina girdiler atletico'yla ve belki de sampiyon olacaklar la liga'da.
    atletico madrid her yil 100 milyon euro daha az kazaniyor sadece yayin haklarindan, o la liga'da. bu cocuk da o mucize arayan atletico'nun 10 numarasi, ismi manchester'le arsenal'le aniliyor. barcelona'ya karsi cikip macin adami oluyor.

    arda burdayken hain yaptiniz, arda gitti yine hain. bu kafa yapisi sizlere cok hayirli olsun, hayatta cok onemli bir avantaj saglayacaktir hepinize.
App Store'dan indirin Google Play'den alın