• 18071
    (gbkz: juventus-sampdoria maçı dendiğinde aklınıza ne geliyor?)

    “bu, melankoli. bunu yılbaşında düşündüm. 2014’te 50 yaşında olacağım. benim juve-sampdorialı yıllarımı düşünürsek, yaşlanmışım. sihirli bir değnek verseler, bir gün gençliğime dönüp, torino’da bu maçı oynamak isterim”

    juventus ile oynamak sizin için ayrı bir zevk değil mi

    juventus, benim hayatımın en büyük rakibine dönüştü. oysa küçükken babam beni pazarları, juventus’un otobüsüyle torino’ya maça götürürdü. 7 saatlik yolculuk yapardık ama bunu düşünmezdik çünkü taraftardık. tabii ki kader farklı yollar seçebiliyor”

    “futbol tarihinde her zaman olmayacak şey oldu. zayıf takım; benim galatasarayım kesinlikle daha zayıftı, şansını iyi kullanarak daha güçlü olan takımı eledi”

    “roma güzel bir takım ve son ana kadar vazgeçmeyecek gibi görünüyor ama juventus, üst üste 3. şampiyonluğunu kazanacak ve tarihe geçecek. (juventus teknik direktörü) conte, avrupa ligi’ni de kazanabilir”

    tevez için,

    “o büyük bir oyuncu. manchester’dayken, arjantin’e dönmeyi düşlüyordu. ama görüyorum ki, juventus bu düşlere son vermiş”

    ileride sampdoria’yı çalıştırmak ister misiniz

    “bunu cevaplamak kolay değil. temelde evet tabii ki ama şunu düşünüyorum, ‘ya başarısız olursam?’. bütün 15 yıl boyunca elde ettiğim iyi anılar silinebilir mi?”

    roberto mancini
App Store'dan indirin Google Play'den alın