resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 3839
    boş tezlerle eleştirilen futbolcu...

    kendisi 11-12 değil geçen sene şampiyonlar liginde 3. tur kuraları çekilmeden önce şampiyonlar liginin pirlo'dan sonra en çok koşan futbolcusu olmuştur. bazılarının gözüne çarpmamış demekki. gerçi pirlo nedirki ya hızlı değil ,çalım atmaz, topla koşmaz sadece pas atıyor abi oda!

    engin, melo, elmander, necati, baros, semih, ujfalusi hepsini en az selçuk kadar sever bu taraftar. frikik meselesi için; (bkz: #1380427)

    lig ve şampiyonlar ligi performansındaki fark konusuna bende katılıyorum burada dikinine oynarken şl'de daha çok yana ve geriye oynuyor ama bu onu kötü futbolcumu yapar ?

    --- alıntı ---
    göbeklerin hızlı olacak, yapı olarak hantal ise fizik olarak güçlü olacak ki açığı kapasın, koydular mı omzu sen değil onlar düşecek, topla ani koşular yapıp topu rakip yarı alana taşıyacak, sürekli al ver yapmayacak, başkaları iş yapsın diye beklemeyecek ancak siz bu belirttiğiniz sorunları hep melo'da sneijder'da arıyorsunuz halbuki sağlam bir göbek olsa takımda her anadolu maçı 5 lik olur, örnek mi?

    --- alıntı ---

    bakın güzel abicim içeride oynadığımız kopehag maçının yorumcusu bilmem dikkatinizi çektimi kabataslak hatırladığım şu yorumu yaptı (ismini hatırlayan bana yazsın son yıllarda küfür etmediğim tek yorumcu bu abiydi)

    ön liberolar 3'e ayrılır

    1- afrika tipi ön libero: daha çok basan sahada ayak basmadık yer bırakmayan sürekli rakibi ısıran
    2- brezilya tipi ön libero: topla arası iyi takımı ileri sürükleyen birazda fiziği yerinde
    3- italya tibi ön libero : ortasahanın pas akışını sağlayan defansla ortasaha arasındaki bağlantıyı kuran kişi

    selçuktan bir afrika tarzı oyuncu performansı zaten bekleyemessiniz o işi daha çok melo yapıyor bizde ve bu sezon her maç olmasada bazı maçlardada kendi üstüne düşen görevi yapmıştır selçuk ama çok idare etmiştir..

    ama ona kötü futbolcu demek... ne bilim abi trabzon ortasahasını atlattığı sınıf, geldiği ilk sezonda uefa tarafından yılın oyuncusu seçilmesi burda atıp tutmaktan daha zordur heralde
App Store'dan indirin Google Play'den alın