• 139
    orta alandaki melo selçuk sneijder üçlüsünü bozmadığımız sürece, lider vasıflı tecrübeli bir stoperi kadromuza kattığımız sürece gayet oynayabileceğimiz, hem de takıma en uygun sistemdir.

    ------------------muslera-------------------

    -------salih--------x--------semih----------

    x-------------selçuk----melo----------telles

    --------------------sneijder------------------

    --------drogba*-----------------burak--------

    -sezonun geri kalanı için acil bir stoper şart, ne yapıp edip bulup getirmeliyiz. eğer şampiyon olmak istiyorsak tabii.

    -sezon sonuna kadar mevcut kadrodaki isimlerle sağ bek mevkiini idare edebiliriz. ama sene sonunda eboue'nin yerine fişek gibi bir sağ bek alınmalı. artık eboue'nin miladı doldu. en azından galatasaray için.

    -yine sezon sonunda drogba'nın da kontratı uzatılmayarak kendisine teşekkür edip gönderilmeli. eski ciddiyetini ve iş ahlakını giderek kaybediyor, fiziksel olarakta ciddi düşüşte. ona verdiğimiz maaş ile onun bizdeki ilk zamanları kadar olmasa da yine çok kaliteli, daha genç bir forvet alabiliriz. ancak drogba ile yürümüyor artık.

    şimdilik 3-5-2 şartları bunlar. hee nolur, yaz döneminde yabancı kısıtlaması kalkarsa o zaman 1 değil 2 kaliteli ve tecrübeli stoper alır, yanlarına da semih'i koyarız. sağ beke de taş gibi bir yabancı koyarız rahat rahat, ileriye de iyi bir forvet alırız. takımdan gönderemediğimiz isimler de yedek kulübesinde oturur olay biter.*

    edit: yabancı sınırlaması kalkarsa 4'lü defansa geçeriz rahat rahat diyebilirsiniz haklı olarak. ama ben alex telles'in ofansif meziyetlerine güvendiğim kadar defansif meziyetlerine güvenemiyorum, yaşı da çok genç. adam zaten gremio'da 3-5-2'nin sol kanat oyuncusuydu, bu formasyonda parladı. bilemedim yani.
App Store'dan indirin Google Play'den alın