• 112
    rezillik, tek kelimeyle. drogba gelince burak bişeyler öğrenir ondan diye seviniyordum. drogba buraklaşmış. top kontrolü bozulmuş, pas ve şutta müthiş bir isabet düşüklüğü. umut desen ayağına top gelmedi neredeyse. emre çolak bi kaç iyi hareket yaptı, şımardı. top kaybında melo'dan azar işitti.ebue desen yine yerde yatmalar, kalkmamalar. savunmaya dönmemeler. chedjou 1-2 hata yaptı ama belki geldiğinden beri oynadığı en iyi maçtı. riera'nın çirkeflikleri zaten canımızı sıktı.

    yani şöyle bi bakıyorum da. maçta üzerindeki formanın hakkını veren bi melo, bi de sneijder'di. gerçi sneijder'in rakibe vurduğu tekme de kırmızı kartlıktı ama. onun dışında olumsuz bişey hatırlamıyorum. selçuk desen eski formunu aratıyor. semih yine güven timsali ama yediğimiz golde de adamı tutamayan oydu.

    hakem zaten berbattı. bir çok şeyi görmedi. riera'nın (ve belki sneijder'in de) oyundan atılması işten bile değildi. ebue'nin ceza sahasında düştüğü pozisyon bence penaltıydı ama muhtemelen düşen kişi ebue olduğu için verilmedi.

    mancini'nin rakip 3 değişiklik hakkını tamamlamışken, henüz 2. değişikliği bile yapmamış olması ise bana çok garip geldi. daha erken dakikalarda yapılan bi değişiklik gol yememizi önleyebilirdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın