resim
Eray İşcan
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:33
Boy:1.97
Uyruk:Türkiye
  • 496
    galatasaray sözlük adam beğenmeme timi'nin diline doladığı bir başka oyuncumuz. bir emre çolak, bir eray. sanırsın ki bu iki futbolcuya sallamadıklarında adamların günü geçmiyor. öğrenmişler bir şey, tutturmuşlar gidiyorlar. her gün kahvede aynı teraneleri okuyan adamlar gibi... emre'yle eray ağızlarıyla bizon tutsalar yaranamayacaklar. bence genellikle çok mantıklı gerekçelerle de eleştirilmiyorlar. çoğu bozuk plan gibi. kaleci değil, kaleci değil, kaleci değil... sen de yazar değilsin amk. papağanların bile bu kadar tekrar yetenekleri var, bari iki kelimesini değiştir, öyle yaz. hep aynı. bozuk plak gibi.

    19 ocak 2014 antalyaspor galatasaray maçında yediğimiz golün çıkaracak kaleciye bir buffon, peruzzi, pagluca falan diyoruz. ne bileyim neuer diyoruz. adam daha kaç maç oynamış kariyerinde, onu bulmadı oynadığı maç sayısı, hemen manav istihdamına aldınız. bence bunu söyleyeni de hıyar diye o manavda satmak gerekir. eray'ın top hakimiyetinde problem var, ama bu geliştirilebilen bir özellik. muslera da ilk maçlarında elinden toplar kaçırıp gol yediriyordu bize. şimdi elinde mıknatıs var gibi. ilk zamanlarında muslera'nın ayakları çok iyi değildi. şimdi elli metreye gayet iyi toplar atıyor. bunlar geliştirlebilen özellikler. daha 22 yaşındaki bir kaleciden bahsediyoruz ki kaleciler 26, 27'den sonra esas performanslarını sergilerler. bu yazarları işe alıp "mal mısınız amk. siz ne yapıyosunuz?" deyip ikinci gün ilk hatalarında işten atmak gerek. o zaman daha iyi anlarlar herhalde kendilerinin ne yaptığını.

    bu maça gelecek olursak eray'ın oyun konsantrasyonunu beğendim. defansın arkasına atılan toplarda artık çekingen davranmayıp topu alıyor ya da uzaklaştırıyor. bu önemli. elinden kaçırdığı topta daha dikkatli olması gerek, ama ben bu zaafını aşacağını düşünüyorum. pozisyon alması, kaleyi kapatması falan gayet iyi. ilk çıktığı maçlara oranla daha derli toplu görünüyor. inşallah ileride daha iyi olur.

    olmazsa mısır çarşısı'ndan ben demiştimcilere birer kilo kına alacağım. münasip bir yerlerine sürerler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın