• 1132
    yargıtay 5. ceza dairesi şike kararının açıklanmasıyla uzatmaların da bitiş düdüğü çalan maçtır. ilgiyle beklenen kararlar onanmıştır. sonucu penaltılar belirleyecektir. hiçbir galatasaraylının / futbolseverin gönlüne şüphe düşmesin. bu kadar paranın döndüğü yerde her türlü pislik vardır. bu dünya düzeninde bu normaldir. aykut kocaman'ın dediği gibi radara yakalanmışlardır. ama onlar da düzenin oyun kurallarına uyup her türlü pişkinliği yapmışlardır. halen de yapmaya devam etmektedirler.

    başından beri olayın aziz yıldırım'ın birilerinin kuyruğuna basmasına bağlı olduğunu düşünüyordum. halen de öyle. bu insanların hiçbirinin umrunda değil futbol, spor ve bunlara gönül vermiş sıradan insanlar. en çok da fenerbahçe taraftarı kandırılmıştır. umrumda da değildir.

    türk futbol izleyicisi açısından kırılma noktası hagi'nin bizi ensemizden tutup avrupa'nın tepesine taşımasıyla başlamıştır. reaksiyon olarak suyun öte tarafı tarihin en büyük şerefsizliklerine imza atmıştır. şükrü saraçoğlu denen yerde galatasaray taraftarı paçalara kadar çamur ve dışkı içinde bekletildiğinde ve üzerlerine sidik torbaları atıldığında ip kopmuştur. 15 senelik kara çağı başlamıştır türk sporunun. aziz yıldırım ve ekibi gemi azıya alarak bütün kişisel, sosyal, siyasal gücünü kullanarak hıncını boşaltmıştır. ateşle oynayan yanmayı göze alır. o ateşi üzerimize sallarken iyiydi de bugün ateş üzerlerine sıçrayınca mı kötü oldu?!

    sonuç olarak sadece safiyane destek veren türk futbol ve spor izleyicisine tarihin en büyük kötülüğünü yapmışlardır. ülkenin sosyal ve hukuki durumu ortada. ama bunların hiçbiri 15 senedir gözlerimizle canlı tanıklık ettiğimiz olayların hafiflemesini sağlamıyor.

    bu yüzden galatasaray taraftarı kafasını ve gönlünü hiç yormasın. ister doğru desin ister eğrisi doğrusuna denk geldi desin. sonunda sporun bir nebze (belki?!) temizlenmesine şahit olacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın