• 22
    istatistiklerle kendi düşüncelerini çürütünce arkasına bakmadan kaçan yazar.

    1 - transition offence'i hiç yapmıyoruza getirdim bu maddeyi. budivelnik ve kızılyıdız tabi bizden fazla hücum yapar. adamlar hızla rakip sahaya geçiyor. niye biz bunun üstünde çalışmıyoruz hiç ? bu arada örnek verdiğim diğer takımları katmamışsın demek ki onlar bizim kadar bile hücum etmiyor, yazık.

    2 - asist sayımızın düşüklüğünden dem vurduğum maddede sakatlıkları öne sürmüş kendisi. eywallah bel altı vurdun kabul ediyorum.

    3 - yanlış anlatmışım bu maddeyi. kaun ve dunston tabi ki sırtı dönük sayı yapan tipler değil. anlatmak istediğim boyalı alanda bu uzunlar öle pozisyonlar yakalıyorlar ki smaçları vuruyorlar. hadi gönlün olsun kaun'u çıkarttım krstiç'i koydum.

    4 - üçlük yüzdemizin benim dediğim gibi % 27,9 olmadığını iddia etmişsin. bahsettiğim istatistiki verilerin top 16 ya ait olduğunu söylemiştim ama gözlüklerini takmamışsın heralde, görememişsin orayı ya da muhalefet yapmak için o kadar gözünü karartmışsın ki neye baktığını bilmiyorsun. madem bakmayı bilmiyorsun niye beni yalancı çıkarmaya çalışyorsun ? http://gss.gs/5T0 özür bekliyorum senden bu konuyla ilgili.

    5 - true shooting yüzdesi diye verdiğim istatistiği salt nba istatistiği sanmış arkadaş. http://gss.gs/nqb euroleague de başlamış dimi bu işlere ? kafanı değiştir bence.

    "unutmayın ilk tur maçları göz önüne alınmıştır ki daha kolay takımlarla oynadığımız düşünülürse" diye cümle kurmuşum entryimde gördün mü sen onu ? entryimi iyi okumazsın, istatisklieri doğru vermezsin. ne yapacaz biz seninle ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın