• 259
    2013-2014 sezonu itibarıyla yüksek seyir zevki olan futbol oynuyorlar. bahsi geçen bu sezonda kendilerinin bir çok maçını seyrettim ve bir analiz yaptım.

    şimdi efenim adamların kadro derinliği inanılmaz iyi. geneli yüksek bütçeli oyunculardan kurulu. hani hep bir söz vardır ya, önemli olan takım olmak diye. hah işte onu başarmış kaliteli oyunculardan kuruludur bu kadro.

    http://this11.com/boards/abGeKbQamI.jpg

    maçlara genelde bu şekilde başlamaktadırlar. kağıt üzerinde görünümü budur. fakat atağa kalktıkları zaman futbolcuların yerleri acayip değişmekte;

    http://this11.com/boards/abGeKjWaf5.jpg

    bu şekilde terbiyesizce saldırmaktalar. genelde ataklar sağ kanattan jesus navas üzerine kurulu. navas sağ kanattan ayrılmıyor. çizgiye inip orta yapma derdinde. çünkü içeride iki adet kule var. organize olan hücumları bu şekilde sonlanıyor. tabi tek organzasyonları bununla ibaret değil. yaya toure gibi bir silaha sahipler. takımını bir anda kontra atağa kaldırıyor. navas ve silva çok hızlı futbolcular. bunların önüne atılan toplar ve defans arkasına atılan uzun toplarla gol arayışındalar. ayrıca 90 dakika press yapma derdindeler. önde dzeko ve negredo ikilisinden biri sürekli press halinde. rakibi yormaktan beter ediyorlar, resmen dövüyorlar. dakka 60'lara doğru oyuna agüero denilen uçak yani maradona'nın damadı giriyor. yorulmuş olan savunmayı hallaç pamuğuna çeviriyor. sonuç belli tabi city 4-5 gol atmadan bırakmıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın