resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 1513
    çok sevdiğin, bütün hayatını plandığın sevgilinden ayrıldıktan sonra o sevgilinin üzerine gelen sevgili gibi. hep eski sevgilinle kıyaslayıp onun sevmenin hakkını veremiyorsun gibi. güzel şeyler yapıyor. seni mutlu ediyor ama. onu ne zaman sevmeye kalksan seviyorum galiba desen eski sevgiline ihanet ediyormuşsun gibi hissediyorsun. mancini bir amaç uğruna gelmiş ve bu amacı gerçekleştirip gidecekmiş gibi. ömür boyu bizle kal diyemiyorsun.

    mancini'nin bana göre şu ana kadar tek eksisi kulüple ve taraftarla duygusal bağının olmaması. herkes onu profesyonel gibi görüyor. ama bir his takımının taraftarları olarak bu profesyonel kelimesi bize biraz yabancı geliyor. örneğin fatih terim'le 1 ay galibiyet göremediğimiz dönemler oldu. taraftar hocayla arasında duygusal bağ olmasından dolayı sineye çekip hocaya ve takıma güvendi bunun sonucunda başarı geldi. bu dönemleri mancini ile yaşadığımızı düşünüyorum 1 ay gaibiyet alamayalım ya da şampiyonlar liginde alabileceğimiz en farklı yenilgilerden birini alalım. acaba mancini'ye karşı tepkimiz ne olurdu ? fatih hocaya gösterilen sabrın 10'da 1inin gösterileceğini düşünmüyorum. bunun en büyük nedeni dediğim gibi ne kulüple ne de taraftarla duygusal bağının olmaması.

    ama genel olarak baktığımızda geldiğinde ona karşı oluşan bütün önyargıları yavaş yavaş yıkıyor. takımın eksikliklerini farkedip düzeltmek için hamleler yapıyor. göze hoş gelen bir futbol oynatmaya çalışıyor. elinde ki kadrodan maksimum derecede fayda sağlamaya çalışıyor. bunlar güzel şeyler. hoşumuza gidiyor. bütün önyargıları yıktı. bir tek ona hoca diyecek duygusal bağı bizimle kuramadı. o bizim için iyi bir teknik direktör. iyi bir hoca olabilecek mi bunu zaman gösterecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın