• 81
    türk futbolunun aziz yıldırım'dan kurtulmasını sağlayacak kararlardır. (umarım)

    herşeyi bir kenara bırakıp bir konuya değinmek istiyorum. şu an televizyonda bu şike süreci ve yargıtay kararı konuşuluyor ancak olaylara hep fenerbahçe cephesinden bakılıyor. yani demek istediğim, şu an televizyondaki programlarda; "tekrar yargılanma olur mu?, fenerbahçe tff'den ceza alır mı almaz mı?, fenerbahçe yurt dışındaki diğer mahkemelere başvurursa paçayı kurtarır mı?, fenerbahçe bu durumdan nasıl daha kolay sıyrılır?" gibi mevzular tartışılıyor.

    bu kadar taraflı olunmaz ki arkadaş. mesela niye çıkıp biri de "aziz yıldırım fenerbahçe'ye büyük bir leke sürmüştür. böyle bir ahlaksızlık, terbiyesizlik bir türk vatandaşı için kabul edilemez. bu türk futbol tarihinin yüz karasıdır. fenerbahçe şike yapmıştır ve şikecidir. tff de şikeci dostudur" demiyor?

    misal, yarın öbür gün adamın biri, birisini öldürse ve bu adam tv'de haberlere konu olsa tabi ki de herkes tarafından "katil" olarak nitelendirilir ve "nasıl bir ceza alır" "kaç yıl yatar?" gibi konular konuşulur. "bu adam avrupa bilmemne mahkemesine başvurursa oradan iyi sonuç alırsa katil sayılmaz, kurtulur." gibi şeyler konuşulmaz, değil mi? çünkü o adam suç işlemiştir, adam öldürmüştür ve bu adam katildir.

    peki şike olayının bu örnek verdiğim konudan ne farkı var? neden hiç bir televizyon kanalında aziz yıldırım "şikeci" olarak nitelendirilmiyor da fenerbahçe ve başkanı aziz yıldırım bu olaylardan nasıl sıyrılır mevzusu tartışılıyor. benim gözümde böyle bir suç işleyen adamın o katilden farkı yoktur.

    bu medyaya söylenecek bir şey varsa o da yazıklar olsundur. herkes çok sevdiği fenerbahçesini kurtarma derdine düşmüş anlaşılan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın