• 18026
    "çok zor takımlara karşı oynadık hazırlık maçlarımızı. antalya'da bir kupa kazandık. o da bizim için bir neşe kaynağı oldu. güzel çalışıyoruz, bence çok iyi çalışıyoruz."

    "taffarel brezilyalı olmasına rağmen bizden biri. herkese pozitif enerji verebiliyor. herkesle konuşup eğlendirebiliyor. çok iyi biri diyebilirim onun için. herkes birbirine destek oluyor. 3 ağabeyimi de çok iyi takip ediyorum. aykut ağabey, ufuk ağabey, muslera da bana hatalarımı sürekli söylüyor, destek oluyor. çok iyi bir çalışma var galatasaray'da."

    "voleybol oynarken taffarel beni takımına almıştı. burak ağabeye beni takımına al demiştim, karşı tarafta da ufuk ağabey vardı. ufuk ağabeyle akşam rekabete girmiştim. burak ve selçuk ağabeye beni takımlarına alsın diye 'benim voleybol geçmişim var' biraz yalan söyledim. biraz değişik bir maç oldu, ikimizin maçı gibi oldu. biraz ben baskın çıktım."

    "bence bizim takım bu sezon da şampiyon olacaktır. biz fenerbahçe ile içeride de oynayacağız. içeride oynayacağız fenerbahçe ile. aramızdaki puan farkı 8 değil 5 diyelim biz ona. şampiyonluğa yine biz uzanacağız."

    eray işcan
App Store'dan indirin Google Play'den alın