resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 3445
    adı emre çolakiç,enre çolaki yada emgne çogluka felan olmadıkça kimseye yaranamayacaktır. çünkü kendisi zaten yerli statüsünde oynamaktadır. çünkü altyapıdan çıkmadır ve galatasaray altyapısından çıkan her genç oyuncu ilk 5 senesini herkeze abi çekerek geçirmektedir. emre 18 yaşında hollanda,isviçre ayarında bir takıma gitseydi muhtemelen şu an en iyi ilk 3 türk futbolcusundan biri olabilirdi.
    türk futbolunun en büyük sorunu aslında budur emre ye altyapıda futbolu öğretemezsin bir futbolcu yetenekliyse zaten oynar futbolcuya altyapıda güçlü bir kişilik kazandırılmalıdır ki birey olarak sahaya çıktığı zaman hiçbir dış etkenden etkilenmesin ancak maalesef mental olarak bu sorunu hiçbir zaman aşamayacağız gibi bir durum var ortada o yüzdendir ki aydın yılmaz her kamp sezonun da en göze batan futbolcudur, her idmanın yıldızıdır,hızına yetişilmez ancak maç performansına gelince 2006 dan öteye geçememiştir. bizim emreyi eleştirmeye hakkımız var mı açıkçası bilmiyorum bunun sebebi ise 3 lig görmüş almadık kupa bırakmamış sneijder in bile 1 yıl geçmiş olmasına rağmen hala kendi oyununu ortaya koymakta zorlanıyor olması olabilir.

    ama biz emrenin fiziğinden başka bir açıklama bulamıyoruz bu duruma emrenin fizik olarak hiçbir eksiğinin olmadığına eminim az çok futboldan anlayan herkes bilirki zayıf olmak ,ufak tefek olmak iyi futbolcu olmaya engel değildir. futbolda önemli olan kondisyondur kondisyonu iyi olan topçu yere sağlam basar zaten ama kondisyonu yoksa hulk olsa iki depar sonra her pozisyonda yere düşer modriç realde oynuyorsa emre galatasaray da fiziği yüzünden oynamıyorsa burda bi çelişki var zaten yoksa servet çetin türkiyenin en iyi futbolcusu olurdu fizik ile kondisyon arasında bir bağ kuramamış olan herkezin ilk sallamaya başladığı yer emrenin çelimsiz vücudu nedense neyse işte böyle falan filan inter milan.. bla bla bla
App Store'dan indirin Google Play'den alın