• 1
    işini garantiye almak isteyen damat adayının, ne kadar doğru yolda olduğunu gösteren eylemdir. haldun üstünel'in ikna kabiliyeti düşünüldüğünde, adriana lima'yı bile istemeye gitseniz boş dönmeyeceğinizin habercisidir.

    haldun üstünel, imkansız gözüyle bakılan transferleri galatasarayımız'a kazandırmıştır. kulübümüzün maddi durumu da ortada. peki bunu nasıl yapmıştır, bu adam büyücü mü, insanları kandırıyor mu? elbette hayır. bu, haldun abimizin üstün ikna kabilyetiyle gerçekleşmiştir. bu ikna kabiliyetini sadece futbolcu almak için kullanmak, yetenekleri bir anlamda kısıtlamaktır.

    düşününüz sevgili renktaşlar, çok sevdiniz bir kızı; ama babası karşı çıkıyor. inat etmiş vermiyor kızı. neler denediniz ikna etmek için; ama baba nuh diyor peygamber demiyor. çaresizlik içindesiniz. bu durumda tek çare nedir? tabi ki haldun üstünel. kendisi yüksek karizmasıyla gelse, otursa babanın karşısına. beş on dakika kadar babayla yalnız bırakılsa güzelce konuşsalar, on dakika sonra baba kapıdan "aslan damadım benim" diye çıkmazsa ben hiçbir şey bilmiyorum.

    evet renktaşlarım; şu an seçim size kalmış. gelsin adrianalar gitsin jenniferlar angelinalar. siz sadece seçiminizi yapın. haldun üstünel gibi bir güvence varken, asla eliniz boş dönmezseniz. aha buraya da yazdım.

    ukdeyi veren: kendine iyi bak (24/6/2009 11:17)
    notu: "not: ilk sıra benim:)"
App Store'dan indirin Google Play'den alın