resim
Tugay Kerimoğlu
Görev:Sportif Direktör
Takım:M. Değirmenlik
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 744
    kendisine saygisizlik etmek istemem, cok sevdigim ve galatasaray ile ilgili dahil oldugu her olayi severek takip eden birisiyim. ama sanirim kenarda saha icerisinde oldugu kadar etkili degil. yekta konusunda mancini'yi uyaracak ilk kisi kendisidir.

    ben de izliyorum maclari. selcuk ve melo sakatlaninca yerine ceyhun'u oynatacagima sol tarafa bir oyuncu daha koyarim daha iyi. yekta'nin kendi istegiyle ayrilmak istedigi soyleniyor. ama ben bunlara inanmiyorum. daha sezonun ilk yarisi tamamlandiginda kendisi ben yedekte de otururum a2'de de calisirim ama buradan ayrilmam demisti. kendisinin gonderilmeye calisildigini dusunuyorum ve ekliyorum bunun ilk emaresini celtic macinda gorduk. yekta dururken ceyhun'un sahaya kaptan cikmasi sacmaydi. zira yekta ceyhun'dan yas olarak da, oyun olarak da tecrube olarak da bir seviye yukaridadir. kendisine mesaj orada verilmek istenmis olabilir. bu noktadan sonra belki kendisi ayrilma karari almis olabilir.

    tugay hoca da burada devreye girmeliydi. boylesine galatasarayli bir oyuncuyu kaybetmek en azindan zamanla acisindan da 'manidar'. kimse kimseyi kandirmasin bugun sartlarinda yekta'yi biz almak istesek 3m euro'dan asagi kapiyi acarlarsa esek gibi aniririm.
App Store'dan indirin Google Play'den alın