resim
Yekta Kurtuluş
Takım:Bodrum FK
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:38
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 1605
    kendisiyle ilgili giderayak bir komplo teorimi paylaşayım.

    şimdi geçen sene tt arena hakkında eski yönetici ışın çelebi "stadın ince işlerinin galatasaray'a kalmadan anahtar teslim olabilmesi adına devlet yetkililerince kasımpaşa'ya 3 futbolcu vermemiz istendi" demişti, hatırlayanınız vardır. ışın çelebi adnan polat döneminde devletle direkt temas kuran ve stat işleriyle ilgili en yetkili kişi olduğundan sözüne güvenmek gerekir diye düşünüyorum.

    2010-2011 sezonunda stat açılışından sonra transfer olmuştu yekta bize. kasımpaşa o sırada ligde son sıradaydı. yarım sezonda sanırım 8 puan civarı toplamıştı. kasımpaşa milli formayı giymeyen, çokta üst düzey olmayan 25 yaşındaki futbolcusunu 3,75 milyon eur'a okuttu galatasaray'a. ligin son sırasındaki dandik bir takımdaki bir futbolcuya 3,75 mil. eur verildiğinde de acaba diyet mi ödüyoruz diyenler olmuştu o zamanlar. ancak 2 sene sonra gelen ışın çelebi açıklaması şahsen benim kafamdaki soru işaretini giderdi sayılır. 3 futbolcu vermedik kasımpaşaya ama yekta'ya 3,75 mil. eur bonservis ödeyerek sn. çelebi'nin söylediği direktifleri yerine getirdik galiba.

    yekta'yı kötü bir futbolcu olarak görmedim, şuan da takımdan gitmesine hiç razı değilim. ancak o dönemde kasımpaşa gibi bir takımın yekta ayarında bir futbolcusuna o kadar bonservis ödemek tam anlamıyla yanlıştı. 1,5 milyon gibi bir fiyata kapatacağın bir oyuncu için kimbilir hangi kapalı kapılar arkasındaki pazarlıklar yüzünden cebimizden fazladan 2 mil. çıkardık.

    bunu da buraya not düşmek istedim.

    sağlıcakla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın