resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4955
    söylenenin aksine verdiği demeçte bir sorun olmadığını düşündüğüm oyuncumuz.

    "çalışmalar iyi gidiyor. hazırlık maçları oynadık. önümüzde kupa maçları var. aşırı idman yapamadık; ama sonuçta futbolcu için en iyi idman maçtır. şu anda her şey güzel gidiyor" dedi.

    "8 puan kapanamayacak fark değil. ama olaya şöyle bakmak lazım; yolumuza 3 kulvarda devam ediyoruz. 8 puanlık farkı da beklemiyorduk. biz kazandıkça, rakibimizin de puan kaybedeceğine inanıyorum. iyi bir ekibiz ve takım arkadaşlarım da buna inanıyor. bu farkı kapatacak güçteyiz. sonuçta son iki senenin şampiyonuyuz. inşallah, ikinci yarıya iyi başlayıp puan farkını kapatmak istiyoruz"

    sonuçta, her maça kazanmak için çıkıyoruz. bazen girdiğimiz pozisyonları değerlendiremiyoruz ve puan kayıpları oluyor. geçen ve önceki seneye göre durgunduk. ikinci yarı ilk yarıdan daha fazla mücadele eden bir takım olacağız. bu potansiyele sahibiz. neticede son 2 yıl şampiyon olan kadronun çoğu burada"

    "mancini, geleli 3-4 ay oldu. kendi kurduğu bir takım değil. belki sezon başında gelseydi başka bir takım kurardı. bize ftubol anlayışını anlatışyor. her hocanın farklı bir anlayışı var. biz de elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz. bizim görevimiz hocaların taktiklerini sisteme yansıtmaya çalışmak"

    "drogba ve sneijder hem kariyerli hem de dünya futboluna kendilerini kanıtlamış isimler. sonuçta ben isimlerin değil, kulübün kaptanıyıyım. bu görevi de yaptığım için çok gururluyum. çocukluktan beri galatasaray'da oynamak hayalimdi. hem oynadım hem de kaptanı oldum. bir hayalimi istiyorsam inanarak peşinden gittim. allah da bu günleri bana gösterdi."

    "eboue çok kaliteli bir oyuncu. arsenal'de bunu göstermişti. boy farkımız var. çok yönlü bir oyuncu, hem defansta hem de ofansta çok yetenekli bir oyuncu. galatasray'da 3. yılını geçiriyor. onunla güzel bir rekabet var. birmirimize karşı sevgi ve saygımız var. onunla çok iyi bir diyaloğumuz var. kim oynarsa oynasın, birbirimize destek veriyoruz."

    "ben az atarım öz atarım. tekrardan izlediğim zaman goller iyi olmuş. teknik olarak en beğendiğim gol bursaspor'a attığım goldü. en anlamlı gol ise bordeaux maçındaki son dakikadaki golümdü"

    açıklamaları bunlar.

    az gol attım ama öz gol attım lafına da katılıyorum. kritik golleri var. onun haricinde sağ bek olduğundan anca uzaktan abanarak falan gol atma şansı oluyor. iyi vuramadığı için kırk yılın başı gol oluyor haliyle onlar da güzel gol oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın