• 5
    bu kardeşimizi yeni gördüm twitter'da. her türlü zorluğa rağmen bütün fotoğraflarda gülen yüzü ve galatasaray aşkıyla içimi eritti resmen. bu çocuğa bir iyilik, bir güzellik yapmak isterim can-ı gönülden.

    anladığım kadarıyla kardeşimiz istanbul dışında oturuyor. bir şekilde ailesiyle irtibata geçilip istanbul'a gelse ailesiyle birlikte, galatasaray idmanını izlese, orada futbolcularla tanışsa, fotoğraflar çekilse, hatta yönetimle irtibata geçilebilirse bir iç saha maçını da tribünde izleme fırsatı olsa...

    benim evim florya'da, tesislere 10 dakika mesafede oturuyorum, florya'yla direk irtibatı kurabilirim bu organizasyon konusunda, izin alma vesaire'yi konuşabileceğim insanlarla konuşmak için elimden geleni yaparım. ancak malum öğrenciyim, bütçem kısıtlı o yüzden kendisini istanbul'a getirmek konusunda yapabileceğim çok fazla şey olmaz.

    bu konuda yardım edebilecek veya yönlendirme yapabilecek yazarlardan mesaj bekliyorum. murat kardeşimizi el birliğiyle buluşturalım takımımızla, güzel kardeşimiz mutlu olsun, hiç unutamayacağı bir gün yaşasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın