• 3197
    kaderleri hep aynıdır, hiç değişmez. süper lig'de olsun, türkiye kupası'nda olsun, avrupa'da olsun, yada sportif değil idari işlerde olsun hertürlü mecrada en iyisi biziz, şampiyon olacağız, çok güçlüyüz gibi efsane demeçler verirler. bu sene de ersun yanal böyle bir demeç vermişti, "biz 1. olacağız 2. ve 3. kim olacağına onlar karar versin" gibisinden. ben şahsen bunları fanatiklikten yada kendilerine güvenlerinden dolayı söylediklerini düşünmüyorum, bu tip demeçler ömer çavuşoğlu tipi şuursuz tayfadan çıkıyor aslında, ama fenerbahçe taraftarının %80 ini böyle taraftarlar karşılıyor bu yüzden eğitimli görgülü bir insan bile yada camiasındaki üst düzey kişiler hatta en yakın arkadaşlarınız bile konu fenerbahçe olunca mala bağlıyor. dediğim gibi bunu fanatiklikten değil yada kendilerine güvenlerinden değil direk aleni provake amaçlı yapıyorlar, sinir etmek için. kanıksamışlar başarısızlığı artık son anda elenmek yada kaybetmek onlara çok koymuyor, mesela gökhan gönül geçen sene puan farkı 9 değil kadıköy var diyordu, bu bir örnek şimdi gidip gökhan'a ne oldu konuşuyordun desen güler geçer yani aşmışlar, hertürlü başarızlığı kanıksamışlar o yüzden bu açıklamaların tamamı provake oluyor.

    ama işte bana fenerbahçe taraftarı iyi ki varsın dedirten şeyde, o içi boş konuşmaların her zamanki gibi hüsranla sonuçlanması.

    geçen seneden aklınızda kalmıştır çavuşoğlu kadar olmasa da bu familyadan olan selim soydan galatasaray'ın leed'i arsenal'i eleyip aldığı kupayı küçümsemiş, lazio'yu plzen'i elemiş fenerbahçe'nin kupayı alacağını ve ülkenin en önemli başarısının bu olacağını söylemişti. ve üst üste 2,3 programda bu tartışmayı başlatmıştı. ve işte o dediğim en sevdiğim sahneyi yine yaşamışlardı, gökmen özdenak ilk defa o akşam doğru bir hareket yapmıştı programda, hediyeyi verirken ki konuşması da tipik bizleri anımsatıyor, şuursuz fenerbahçeli arkaşlarımıza yaptığımız ben demiştim konuşmalarını, şu bakışa bak arkadaş, beğenmedikleri şans dedikleri, dalga geçtikleri ama almaya 8/1 kala birden en büyük başarı diye sağda solda bağırmaları ve en sonunda o ifadeleri ahahah;

    http://i.hizliresim.com/wvmZ7r.jpg

    bu yüz ifadesi nedir abi ya safsdfs ne güzel ciddi birşey yazıyordum ama şuna bakınca dağıldım yine. hepsinin sonu bu oluyor genellikle, bu sadece benim en sevdiğim örneklerden biri. stadı yakan mı ararsın, orta sahada melo taklidi yapıp içeri ağlayarak koşanı mı ararsın, ağlama işareti yapıp, hüngür hüngür ağlayanı mı ararsın bu böyle uzar gider.
App Store'dan indirin Google Play'den alın