resim
Izet Hajrović
Takım:-
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:32
Boy:1.77
Uyruk:Bosna-Hersek
  • 447
    daha neredeyse takımla hiç antrenman yapmadan 2 maçta yanında takımın kötü yedek oyuncularıyla toplamda 90 dakika oynamış adam. şimdiden birçok beğenmeyeni türemiş. şimdiden sallamalar başlamış. yahu bir soluklanın bir durun. bu mantıkla popescu falan ilk geldiği zamanlarda şutlanmalıydı direkt.

    http://gss.gs/1381184
    kendisinin yabancı olarak transferine karşı çıksam da şu anda kendisine net haksızlık yapıldığını düşünüyorum. oğlum bir sabredin bir durun. hazırlık maçı hazırlık. chelsea ile yapmadık. transferine ben de karşıydım ama sonuçta alındı artık. şu anda alınıp alınmamasından çok bizde gösterdiği performansı değerlendirmemiz lazım.

    ayrıca genel kanının aksine ben başlangıcını beğendim. son zamanlarda fazla takip edememiştim. görmeyeli özellikle oyun bilgisini oyun zekasını ve paslarını geliştirmiş. hayır yani tanımadan etmeden sallandığı çok belli. ha öncesinden tanırsın ondan karşısındır saygı duyarım. bu kadar kısa süreli performanslarda ancak kumaş belli olur. adamın anatomisini çıkardınız ya olm 90 dakikadan.

    bakın rica ediyorum bekleyin biraz zaman geçsin yine eleştir ne kadar eleştiriyorsan. direk yüklenme. sonra bu hava tribüne de yansıyor tüm tribün triplere giriyor daha baştan.

    şu anda uzaktan böyle gözüküyorsunuz bakın; http://www.youtube.com/...;v=4zH9hpecNT4#t=120 (tam 2. dakikadan itibaren)
App Store'dan indirin Google Play'den alın