• 49
    ödülde mantık yok. 2010'da sneijder italya ligi, kupası, süper kupası, şampiyonlar ligini aldı. dünya kupasında final yaptı ama istatistik denip messi'ye gitti. 2011'de ronaldo istatistik olarak messi'nin 1 tık üstündeydi. başarı denip messi'ye gitti şampiyonlar ligi kazanılınca. bir sonraki sene sivrilen pek yoktu. ronaldo, messi ile hep aynı seviyedeydi. fazla olarak lig şampiyonluğu vardı. gol sayısı deyip ödül yine messi'ye gitti. bu sene istatistik olarak ronaldo kimseyi yanına dahi yaklaştırmadı. hayvan gibi formla ödülü kesin kazanmalı. şimdi de ribery, her şeyi kazandı haksızlık deniyor. baz bu alınsaydı başarı olsaydı ronaldo araya bir tane daha sıkıştırıp 2010'daki ödülde sneijder'e giderdi.

    işin esprisi; barca, şampiyonlar ligi alırsa başarı denip messi'ye; alamadıysa yok amkoyım ne başarısı gollere bakalım denerek yine messi'ye gidiyor. messi'nin kazandığı 2 top olmamalıydı ödülde mantık olsaydı. biri sneijder'e biri ronaldoya gitmeliydi. ronaldo bu kadar hayvani istatistiklere ulaşmadan da hak etti ancak şimdi her şeyi toplayan ribery'e haksızlık olarak alacak denebiliyor. ronaldo-ribery kıyasına baktığında ise asist sayılarında ribery belki tek haneli farklarda üstün olabilir ancak ronaldo gol olarak en az 3e katladı. hadi çıkın işin içinden.

    edit: bir gariplik daha. betssonda kazanma oranları: ronaldo 1.02 - messi 12.00 - ribery 20.00 ronaldo'nun ribery'e karşı bu kadar favori olmasına mı gülersin yoksa messi'nin ribery'nin önünde görülebilmesine mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın