resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 3811
    galatasaray'ımıza yakışan futbolcu ve takım kaptanımızdır.

    selçuk'a eleştiri getirilmesini anlamıyorum. gazetelerde selçuk'a eleştiri yapılıyor bizde bunları okuyoruz ondan sonra selçuk bu sene kötü oynuyor.
    bu sene iyi başlamadı diyelim,o pası da veremedi diyelim ( belki de sneijder'e bile bile pas vermiyor ) adam sadece takım arkadaşlarının açıklarını kapatmak için deli dana gibi koşuyor.

    türk futbolunun son yıllardaki en karakterli, en çalışkan isimlerindendir. pisliklerin kol gezdiği bir dönemde böyle futbolcumuz var yatıp kalkıp dua edelim.

    galatasaray,

    “bilirsiniz ki her insanın ayrı bir huyu, ayrı bir karakteri olduğu gibi, her futbol takımının da kendine has bir karakteri vardır. biz sizlere burada galatasarayımız’ın huyunu suyunu açıkça ve iyice anlatabilirsek, onu adamakıllı tanıyıp, inşallah senelerce dost geçinirsiniz. galatasaray bir his takımıdır. renklerine aşık birbirlerine seven futbolcuların takımıdır. galatasaray feragat ve fedakârlıklarla çalışacak futbolcuların takımıdır. galatasaray şımarıkları, kendini beğenmişleri, yalnız kendini düşünenleri sevmez. kısacası galatasaray, bir halatı hep birlikte çekenlerin, hep birlikte üzülüp, hep beraber sevinmesini bilenlerin takımıdır.” alıntıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın