resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 1449
    sıkıntılı süreci bizlere rağmen sakin ve kendinden emin bir şekilde yönetip kendisiyle ilgili bütün ön yargılarımı parçalayan sevgili hocamız. insanlığını ya da klasını konuşmamıza gerek yok her şey ortada. çok yakışıyor galatasaray'a. konuşmalarını dikkatle incelerseniz; burada bir şeyleri değiştirmek istediğini, galatasaray'a ve türk futboluna bir şeyler katmak istediğini görebilirsiniz.

    yavaş yavaş başarıyor da. en basitinden sahada ne yaptığını bilen organize bir takım görmeye başladık artık. istisnai durumlar haricinde sezon sonuna kadar kaos futbolunu da tamamen yok edeceğiz gibi. pas trafiğinde ki kalite her maç artıyor. sneijder'i de çok iyi kullanmaya başladık. istediği yerde ve tamamen serbest oynuyor. inter'de ki özgürlüğüne kavuştu sonunda.

    semih kaya'da ki değişimi bir tek ben mi fark ettim bilemiyorum ama eskisinden daha fazla güven veriyor bana. top tekniğini biraz daha geliştirdiğini düşünüyorum. akıllı ve istekli oynuyor. mancini'nin ''en beğendiğiniz yerli oyuncu kim?'' sorusuna burak ve selçuk gibi isimlerin olduğu yerde '' semih kaya '' demesinin de etkisi olmuştur muhakkak.

    uzun lafın kısası, ülke genelinde ve özellikle galatasaray'da bazı tabuları yıkacak bu adam. ben kendisine inanıyorum. yolu açık olsun, yürüyedursun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın