resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 3806
    son dönemlerde selçuk inan hakkında bir kaç eleştirim olacak malesef.
    özellikle kendisini ne kadar beğendiğimi hatta onun gibi bir yerli orta saha oyuncusunun türkiye'de olmadığı kanaatinde olduğumu belirterek sözlerime başlamak istiyorum.
    selçuk inan sezon başında geçirdiği kamptan mıdır? yoksa takım sisteminin sürekli değişmesinden midir nedir artık bilmiyorum ama sürekli sırtı dönük paslar alıp tekrar atmakla görevli bir oyuncu gibi olmaya başladı. daha çok risk alan, daha çok alan daraltan, mükemmel ötesi pasların yerini yavaş yavaş ofansif oyuna küsmüş, düz orta saha oyuncusu mantığına doğru sürüklüyor kendini. kendisi takımımızda 1. kaptan olması gereken kişidir. ayrıca selçuk inan bana kalırsa daha çok ofansif bölgede yer almalıdır. 11/12 sezonunda olduğu gibi. tabiki bazı sistemler, diğer oyuncuların formsuzluğu, takımın gidişatı falan bazı şeyleri etkiliyor elbet. şu da bir gerçek ki ben sırtı dönük bir selçuk görmek istemiyorum açıkçası. var olan yeteneklerini göstermesini, takıma en çok katkıda bulunacağı şekilde oynamasını istiyorum. çünkü o potansiyel kendisinde var. sneijder'in gelişi evet biraz arka plana atmış olabilir kendisini ofansif oyun konusunda. ama ben hala selçuk inan'ın hep tehlikeli bölgede gezmesini, gerektiğinde kaleye şutlar çekmesini bekliyorum. neden diye soracak olursanız takımda ceza sahası önünden kaleye şut çeken daha doğrusu kaleye şut çeken oyuncu sayısı bir hayli az. rakiplerimize nazaran biz şut çekmiyoruz. daha çok başarılı paslar ile kaleye yaklaşıp garanti gol arıyoruz. unuttuğumuz bir şey var bizim. burası türkiye ligi ve bir sürü moloz kaleci, bir sürü mal defans oyuncuları var. (kimseyi küçümsemek değil niyetim) bu kadar kötü oyuncular varken daha fazla şut daha fazla gol imkanı demek oluyor. 1 olmaz 2 olmaz 3. olur. maç 2-1 değil 5-1 6-1 olur. geçmişi hatırlayın unutmayın.

    o yüzden demem o ki; selçuk ne olur daha çok ofansif oyunun içerisinde ol ve sırtı dönük bir orta saha oyuncusu olma. seni çok seviyoruz maestro!
App Store'dan indirin Google Play'den alın