resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 3410
    sözlükte adamın o kadar cok sevmeyeni var ki hergun bastan savunmak zorunda kalıyorum resmen fanboyu oldum adamın amk:(

    öncelikle bugünkü kavga sonrası emrenin eleştirilmesi, takımımızda ağzıyla kuş tutsa da bazı kesimler tarafından asla ve asla sevilmeyecek 3 5 karaktere yapılan genelgecer bir durum. bu karakterlere örnek vermek gerekirse sabri sarıoğlu ve tabii ki burak yılmaz emre colak durumundaki diğer oyuncularımız.

    bu bahsettiğim oyuncular ne yaparsa yapılsın bazıları tarafından sevilmiyorlar. emre de kişilik olarak sevilmediği için her hareketi göze batıyor. bunun galatasaraylılık duruşuyla falan ilgisi yok. aynı durum olmasa da benzerleri oldugu icin örnek veriyorum; o zaman haginin galatasaraylılık duruşundan zerre haberi yokmuş ki uefa finalinde adama sırtından yumruklamış. bizi de on kişi bırakmış bu hareketiyle tarihin en önemli macında. ya da emre aşık romada millete ağız burun dalarken hepimiz emrenin hareketlerinden roma gladyatörü diye bahsetmedik mi? de santis fenerli semihi sırtından tutup silkerken de hiç galatasaraylı durusu demiyorduk aslana bak nası silkti semihi diyorduk? demiyor muyduk abi ben yanlış mı hatırlıyorum yoksa?

    ya da bugün eminim ki melo karsıdaki adamı şöyle bi itip savursa semihi koruyan gercek galatasaraylı olarak sayfalarca övülecekti bu satırlarda. ama yapan kişi emre olunca tutmayın küçük enişteyi diye dalga gecip galatasaraylılık durusuna sahip olmamakla itham ediyoruz. yaptıgı hareketin dogrulugu yalnışlığı bir yana, mac icerisinde belli ki bir anlık kontrolunu kaybedip arkadasına ters bir hareket yapan kişiye olan öfkesini bu sekilde vurmustur ve bağlamın psikolojisiyle bu da anlayışla karsılanabilir pek tabii. ama burda neden bu kadar büyütüldü anlamadım. daha dogrusu anladım da bunun boyle oldugunu kabul etmek istemiyorum. bu taraftarın emrenin sosyal medyadaki haline olan tepkisi nedeniyle ne yaparsa yapsın ona bişeyler söylemek icin beklediğini görmek beni rahatsız ediyor cunku asıl galatasaraylılık duruşuna yakışmayan bu cunku. gercekten olaya değil de kişiye bağlı olarak değişen bu tepkiler cok iki yüzlü duruyor acıkcası.

    adama gıcığım uyuzum sevmiyorum sevmeyeceğim de, canımı ye. ama melo yapsa övüncegin hareketi yaptıgında gelip galatasaraya yakısmıyor deme. samimiyet daha guzel sey cunku.
App Store'dan indirin Google Play'den alın