• 188
    5.5 buçuk senelik başkanlık serüvenine 4 lig bir adet de uefa kupası sığdırmış başkanımız.

    ama galatasaray'ı son 20 yılda avucunun içine almış ve adeta bir oyuncak gibi oynayan kıraç ve tayfası eliyle bu başarısı elbette cezasız bırakılmamıştır.

    tıpkı son 20 senede 'kişiler gelip geçici' mottosu bir diğer adıyla 'kılıfıyla' kafası kopartılan bir çok kulüp adına değerli isim gibi.

    galatasaray süren'e başkanlığı bıraktıran, şükür'e linç uygulatan, korkmaz'a vefasızlık eden, arda'nın kız arkadaşına besteler hazıtlatan, terim'i tff'nin safına iten bu aşağılık düzenden kurtulamadığı sürece olması gereken yere asla ve asla gelemeyecektir. zamanı geliyor hafiften. aynı yöntem aysal'a da uygulanacak. onun terim'e yaptığını onu gazlayanlar da kendisine yapacak. klasik senaryo. aysal da gelip geçecek ama düzen sürmeye devam edecek ne acı ki.

    biz de ancak böyle içimizi boşaltmaya devam edeceğiz. galatasaraylıların önüne her zaman galatasaray mı x kişisi mi tercihleri konulmaya devam edilecek. bunu koyanların tamamen şahsi çıkarları uğruna üstelik, göz göre göre hem de. ama biz olayı duygularımızla yaklaştığımız için asla anlamayacağız. nasıl bir pisliğe battığımızı görecek ama inatla oraya bakmayacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın