resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 1431
    yapmaya çalıştığı şeye saygı duyduğum teknik direktördür. laf olsun diye kuru kuru saygı duyuyorum demiyorum gerçekten büyük saygı duyuyorum.

    istese sol beke de sağ kanada da ismini herkesin bildiği futbolculardan transfer etmek isteyebilirdi. hatta çoğumuz bunu normal karşılardık. ''mancini'yi getiriyorsan bunları yapacaksın arkadaş'' der yönetimi falan suçlardık. sonuç itibariyle olan yine galatasaray'a olurdu elbette.

    ama adam bunu yapmadı. takımın iskeletinin biraz yaşlı olduğuna dikkat çekti. transfer hamlelerini adını çok kişinin duymadığı genç oyunculardan yana kullandı. bunu yaparak bir anlamda da risk aldı. bugün takımın başında teknik direktör olarak herhangi birimiz olsak takıma ne katacağından emin olduğumuz futbolculara yatırım yapardık. brezilya liginden alex diye bir sol bek aramaz, isviçre liginden hajrovic diye bir kanat bulmaz o paraya gider öküz alırdık.

    şimdi mancini'nin getirdiği bu çocuklar tutarsa hem futbol olarak bu çocuklardan verim alacağız. hem de ileriki yıllarda bu isimleri satarak kar elde edeceğiz. satmasak bile çok daha uzun yıllar kullanacağız. tam da imrenerek baktığımız shaktar, porto gibi takımların transfer stratejisini izliyoruz şu an.
App Store'dan indirin Google Play'den alın