• 79
    2-1 kazanıp finale çıktığımız maç. yeni isimlerle ilgili izlenimlerimi söylemem gerekirse;

    izet hajrovic: kötü oyuncu değil, ama iyiki almışız dedirtecek işler de yapmadı. birkaç pozisyonda çok bariz tercih hataları yaptı, ama tekniği kendini belli ediyor. klasik tabirle kumaşı iyi, ilk elin günahı olmaz derler ya, bu maçı ben de ölçü kabul etmiyorum. birkaç maç sonra anlaşılır nasıl bir futbolcu olduğu. tek üzüldüğüm nokta fizik olarak çok yetersiz geldi bana, ama daha dün bir bugün iki, iyiye gideceğini umuyorum.

    ibrahim coşkun: çok soğukkanlı, kendine güvenen bir vuruşla golünü attı. pas alış verişleri iyi ama tabi pişmesi gerekiyor. ilerisi için umut veriyor.

    emre can coşkun: işte bu maçın bana göre yıldızı. savunmada harikaydı. korkusuzca müdahaleler yaptı, ayrıca ayağı da düzgün. bir kere baskı altındayken, bir kere de orta saha civarından uzun mesafeli iki güzel pas atıp forvet oyuncularını pozisyona soktu. bence kupa maçlarında kesinlikle ama kesinlikle oynaması gerekir. hatta bazı bizi zorlamayacak lig maçlarında bile oynayabilir. semih de böyle birden çıkmadı mı zaten.

    armindo tue na bangna bruma: ve bruma ah bruma. bu taraftar onu çok seviyor. topu ayağına aldığında tribünlerin nasıl dalga dalga coştuğunu herkes duydu değil mi? taraftar desteği kendisine moral vermiştir ve umarım son günlerdeki söylentilerin akıldan bile geçmemesi gerektiğini göstermiştir. bu çocuğu lütfen göndermeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın