• 17914
    “göreve geldiğimizde karşımızda biraz başı boş bırakılmış bir takım bulduk. ekibimizle birlikte oyuncularla bir toplantı gerçekleştirdik. konuştuk, hedeflerimizi ortaya koyduk. o günden sonra da herkes elinden geleni fazlasıyla yapmaya çalıştı. yaptılar da. bu takımın sadece bir sahiplenmeye, güvene ihtiyacı vardı. biz de geldiğimiz ilk günden bu yana bunu vermeye çalıştık, verdik de sanırım...”

    “gaziantepspor’un kötü kadrosu yok aslında. elindeki oyuncuları kullanamama durumu var. sakatlıklar, diğer bazı problemler yüzünden 13-14 kişi ile oynama durumu çıktı ortaya. milevskiy mesela kendini başka şeylere vermişti, aramızdan ayrıldı. muhammet gibi iyi futbolcu sakat. elbette takıma katkısı olacak isimlerin alınmasını bekliyoruz. şu an yönetimde belirsizlik var. kısa sürede çözülürse bu sorunları daha rahat aşabiliriz. dışarıdan görüldüğü gibi kolay değil. içine girdikçe sıkıntılar bazen insanın boyunu aşıyor.”

    “sahamızda oynadığımız ilk maç elazığspor’laydı. açıkçası beklentimiz fazla yoktu. kötü de oynadık diyebilirim. o maçı kazandıktan sonra arkası geldi. gençler maçı da çok enteresan oldu ama trabzon’u rahat yendik. önemli olan rakiplerimizden elazığ, erciyes ve gençler’i yenmemizdi.”

    “kabul edelim ki cenk en iyi golcülerden biri. doğal olarak talibi çok fazla. ama profesyonel altyapısı güçlü bir oyuncumuz. ancak çok ciddi teklifler de gelirse kimsenin önünü tıkamayız. kulüpler kişilere bağlı kalmaz. sezon sonuna kadar aynı şekilde devam edeceğiz. lig bitiminde önümüzü daha net görüp karar veririz.”

    sergen yalçın

    ilk paragrafta bülent uygun'a asker selamını çakmış *
App Store'dan indirin Google Play'den alın