• 17909
    "galatasaray'a gitmeyi istedim tabii ki. kendi kariyerim. kesin galatasaray'a gideceğim diye bir şey yoktu. yöneticilerimizin de düşüncesi benim için çok önemliydi. onların düşünceleri kötü olsaydı ben galatasaray'la görüşmezdim. kayserispor yöneticileri, süleyman hurma bana kolaylık sağlayacağını söylediler. ben de çok memnun oldum.

    "arkadaşlarım tabii onlar genellikle olumlu konuşuyorlar. herkesle aramız çok iyidir. gitme üzülürüz diyenler de oldu. herşeyin olumlusu olur diye düşünüyorum. kesin ayrılacağım diye bir durum yok, kayserispor'u seviyorum. ben kendimi hazır hissediyorum, kendime güveniyorum. sabahkikonuşmamda da bunu söyledim. nereye gidersem gideyim çalışırım, rekabetten kaçmam."

    "saha dışında sakin biriyim ama saha içine girdiğimde kendimi amatörce kaybediyorum. kaybetmeyi hazmedemiyuorum. değişik hallere bürünüyorum ama daha profesyonelve davranmam gerektiğini biliyorum. inşallah düzelteceğim onları da, farkındayım."

    "play station'da oynuyordum drogba ve sneijder ile. drogba'yla özellikle. onlarla oynayabilecek olmak benim için önemli. mancini çok kariyerli, büyük bir hoca. olursa çok iyi olacak benim için diye düşünüyorum."

    "galatasaray'da sürekli oynayıp başarılar elde etmek istiyorum gidersem eğer. milli takım formasını da bırakmak istemiyorum. kayserispor kulübü benim için çok değerli bir kulüp. bunu takımım diye söylemiyorum, benim için herşeyiyle çok değerli. buraya geldiğimden beri bana çok sahip çıktılar.yediğim kartlarda bile... formaya saygı göstererek oynuyordum, taraftarları da çok seviyorum. inşallah kayserispor'a hak ettiği yerlere gelir."

    salih dursun

    başkanım beni al :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın