resim
Gökhan Zan
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 145
    geldiğini öğrendiğimde pek hayırlı şeyler düşünmemiştim,sözlükte de pek hayırlı şeyler söylememiştim fakat biraz düşününce iyi bir transfer olduğunu düşündüğüm futbolcudur.
    gökhan zan;
    şampiyonlar liginde mücadele edecek bi takımı reddederek gelmiştir.beşiktaş taraftarı her ne kadar kurtulduk tarzında şeyler söylese de beşiktaş tarafından yapılan açıklamalar dikkate alındığında beşiktaş hiçte memnun olmamıştır bu transferden.
    kendi takımı tarafından da sevilmeyen bir oyuncu olduğunu bildiği halde, kendini en az beşiktaş taraftarı kadar sevmeyen bir camiaya gelmesi büyük bi cesaret örneğidir. aynı zamanda beşiktaşın şampiyonluk maçında sahadaki takımın kaptanı olarak geldiğini düşünürsek galatasaray klübü tarafından kabullenilmesinin zor olduğunu bilerek gelmiştir.
    takımın yeni serveti olması beklentisini bilerek gelmiştir.servet kadar çalışması gerektiğini kendini, ve onun kadar kendini geliştirmesinin beklenildiğini bilerek gelmiştir.
    kendini kabul ettirmek için çalışacağından takımımıza faydalı olacaktır.

    ayrıca anadolu klüpleri arasında bile oyuncular 4-5 milyon dolara oyuncu transferi yapılırken milli takım oyuncusunu bonservissiz olarak transfer etmesi ise galatasaray klübünün başarısıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın