resim
Yıldırım Demirören
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 1446
    söylemeye dilim varmıyor ama fatih terim'in 8 ocak itibariyle yaptığı yabancı sınırı açıklamasıyla da kendisine bir yardakçı bulmuş gibi görünüyor. yahu fatih hoca, sen değil miydin şundan 3 ay önce '' yabancı sınırı kolumuzu kanadımızı kırdı, başarılarımızı engelledi, başkalarına gün doğdurdu '' diyen. ne diye çıkıp teknik direktörlere soralım diyorsun. adam 100 bin euro etmeyecek adamını 3 milyona satacak, kaldırılmasını ister mi ? haybeye konuşup galatasaray taraftarını da salak yerine koyuyorsun. bu ülkede altyapı gelişmesini, yerli oyuncuların kalitesinin artmasını sağlamak için yabancı sınırını düşürmenin hiçbir şeye yaramayacağını aksine altyapılara yatırım yapılıp akemedilerle bu işin sağlanayacağını hepimizden iyi biliyorsun. biliyorsun ve bilmezden geliyorsun. çıkıp söyleyemiyorsun.

    işin sadece galatasaray'ın önünü kesmek olduğunu düşünmüyorum. objektif bakacak olursak bu sene olmasa bile seneye, ondan sonraki sene bu olaydan mutlaka fenerbahçe'de etkilenecektir.

    ortada bir gerçek var ki anadolu kulüpleri geçen sene olsa bedava verseler almayacağımız futbolculara 5 milyon euro, 8 milyon euro gibi fiyatlar çekmeye başladı. yabancı sınırının seneye 5+0+3 'e çekileceğini düşünürsek o 8 milyon euro eden adamların fiyatları biraz daha artacak, galatasaray ve fenerbahçe'nin kasasına giren her para doğrudan anadolu kulüplerinin kasasına girecek. belki bu yıldırım demirören'in para aklamak için seçtiği bir yol, belki gitti kayserispor'dan hisse falan aldı, bu adamdan her şey beklenir.

    bu soru işaretinin bir şekilde çözülmesi gerekiyor. ne kadar fenerbahçe'nin kadrosu sezon itibariyle form tutsa da fenerbahçe'de bu durumdan mağdur. galatasaray'ın durumu zaten ortada. kaldı ki b adam daha 2 sene önce yabancı sınırını toptan kaldırmak isteyen bir adamdı. şimdi neden anadolu kulüplerinin kasasını doldurmak istiyor, anlamış değilim.

    hayırlısı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın