• 17886
    “drog­ba müt­hiş bir oyun­cu ol­ma­sı­na rağ­men ar­tık dü­şüş­te. maç­lar­da koş­ma ora­nı­nı yük­sel­te­mi­yor. fut­bol­cu bel­li bir sü­re­de bel­li bir ko­şu­yu ya­pa­maz­sa ben­ce oy­na­ya­maz”

    ersun yanal

    “er­sun ya­nal’ın bu açık­la­ma­la­rı plan­lı mı plan­sız mı yap­tı­ğı­nı bil­mi­yo­rum. bir ama­cı olup ol­ma­dı­ğıy­la da il­gi­len­mi­yo­rum. çün­kü ken­di­si­nin söz­le­ri bi­zi hiç­bir şe­kil­de et­ki­le­mez. her­kes ken­di işi­ne bak­ma­lı. an­cak açık­la­ma­la­rı­nı nor­mal kar­şı­la­mı­yo­rum. bi­zim­le il­gi­li ko­nu­şu­yor ol­ma­sı­nı ge­rek­siz bu­lu­yo­rum. drog­ba’dan bi­zim za­ten bir şüp­he­miz yok. ya­şı ile­ri gö­rül­se de ken­di­si­ne çok iyi bak­mış bir spor­cu. ken­di­sin­den 10 yaş kü­çük­le­re toz yut­tu­ru­yor!”

    “bi­zim da­ha atak gö­rün­me­miz do­ğal. çün­kü 3 kul­var­da iler­le­yen tek ta­kım şu an­da ga­la­ta­sa­ray. ek­sik­le­ri­mi­zi ta­mam­la­ma­mız la­zım. ya­rış­tı­ğı­mız kul­var sa­yı­sı faz­la. trans­fe­re önem ver­me­miz ve ikin­ci dev­re­ye ha­zır­lan­ma­mız ge­re­ki­yor”

    “man­ci­ni’nin bi­ze trans­fer­de sa­yı ver­di­ği doğ­ru de­ğil. sa­de­ce po­zis­yon­lar be­lir­le­ni­yor. al­ter­na­tif­le­ri­ne ka­rar ve­ri­li­yor. ve bu işin so­rum­lu­su ar­ka­daş­lar lis­te­ye gö­re ça­lı­şı­yor­lar”

    yeni transferlerin uyum sorunu olur mu sorusuna,
    “bi­zim yö­ne­ti­ci­ler ola­rak hiç­bir sı­kın­tı­mız yok. za­ten bu be­nim işim de­ğil, ho­ca­nın işi. ken­di­si dün­ya­da yer edin­miş bir tek­nik adam. biz de bu uz­man­lı­ğı ho­ca­dan bek­li­yo­ruz”

    şükrü ergün
App Store'dan indirin Google Play'den alın