• 17885
    “iyi para teklif ettiler ve sattık. hajrovic de kariyerinde bir değişim yapmak istiyordu, transfer için istekliydi. bu nedenle gönderdik. onun takımımızdan ayrılışına bazı taraftarlar elbette olumsuz tepki gösterdi fakat genel olarak olumsuz bir şey yok. çünkü sakatlık geçirmişti ve son 1-2 aydır performansında da düşüş vardı. bekleneni tam olarak veremiyordu. taraftarlarımız kulübe gelecek geliri de düşünüyor”

    “alternatifleri hazır. kadroda sıkıntı yaşamayacağımız için genel olarak tepkilerin de olumsuz olduğunu söyleyemeyiz. hajrovic'in mevkisinde venezuelalı frank feltscher var. 25 yaşında. çok iyi oyuncu. onun alternatifi olarak imran bunjaku bulunuyor. 21 yaşında genç yetenek. arnavutluk asıllı isviçreli. altyapımızda da yetenekli gençler var. dolasıyla bir sıkıntı yok”

    "çok arkadaş canlısı ve sıcakkanlıdır. insanlara uyum sağlar. fakat futbol olarak uyum sağlayıp sağlayamayacağını bilmiyorum. galatasaray'ın juventus'u şampiyonlar ligi'nden elediğini biliyorum. kadrosunda sneijder, drogba gibi çok ünlü isimler var. fakat türk futbolunu devamlı olarak takip etmediğim için de net bir şey söyleyemem.”

    grashoppers'ın basın sözcüsü adrian fetscherin
App Store'dan indirin Google Play'den alın