resim
Izet Hajrović
Takım:-
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:32
Boy:1.77
Uyruk:Bosna-Hersek
  • 303
    bir kaç maçını izleyerek "3 milyon için iyi futbolcudur" denilebildiği gibi, 3-4 maçını izleyerek "yeteneksiz" de denebilir.bunu gözlemleyebilmek için de bütün bir sezon izlemeye veya sauron'un gözüne sahip olmaya da gerek yoktur. *

    hulk'u porto gibi scout işinin dünyadaki 1 numaralı kulübü keşfetmişken "büyük kulüplerin radarında değildi" demek de 5.boyuta geçişteki son aşama sanırsam.yahu adam japonya'dan bulup çıkarmış hem de 3-5 sene önce,avrupa'nın göbeğinde isviçre'deki hajrovic'i mi göremeyecek?juventus'un atl.madrid'in ciddi ciddi transfer listesindeki adamı 3 milyona alabileceğimizi düşünen varsa da saygı duyarım ama 1 acı kahvemi de esirgemem,ayılsın diye.

    bizim bu gibi transferler için tek bir yolumuz var.yeteneği olan ancak gerek fiziksel gerek mental sorunları nedeniyle malum kulüplerin transfer etmekten çekindiği oyuncuların gelişimini takip edip, doğru anda hamle yapmak. shaqiri'nin fiziksel gelişimi ve oyun sürekliliği tamamlandığı anda hamle yaptık ama olmadı.hatta sezon başında da istemiştik,olmamıştı.

    bizim yapmamız gereken de budur, transfer etmek isteyince menajerlerin "barca da istiyor, madrid de" diyip fazladan para koparmaya çalıştıkları oyuncular değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın