resim
Veysel Sarı
Takım:Antalyaspor
Mevki:Stoper
Yaş:35
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 63
    izlediğim kadarıyla -ki o kadar izleme ve o kadar yorumlama herkeste var ama bazen malumun ilamı gerekir- olumlu tarafları çalışkanlığı, fedakarlığı, sabri'yle kıyaslandığında kafasını aşağıya gömerek değil bakarak oynamaya çalışması, eğer televizyon ve iç güdülerim beni yanıltmıyorsa yüksek koşu mesafelerine ulaşabilen ancak pozisyon bilgisi ortalama türk futbolcularına nazaran daha yüksek olan, istikrarlı, az sakatlanan ve kaybettiğini takip eden, mücadeleci bir futbolcu.
    olumsuz olarak söyleyebileceklerimse teknik kapasitesi, pas yüzdesi, top kontrolü, yaratıcılığı, adam eksiltme yeteneği gibi hücumla ilgili özellikleri ortalama veya ortalamanın altında. uzun-kısa pas, top kontrolü gibi özellikler çalışılarak edinilebilir ama diğerleri çok da ilerlemez.
    gözlemler elbet şahsi gözlemlerim. objektif yorumlamaya çalıştım.

    özet olaraksa, mancini gibi bir hoca ve teknik ekibinin elinde, yeterince çalışırsa türk futbolu için iyi yerlere gelebilir.
    galatasaray'ımız içinse öncelikli olarak kadro derinliği yaratabilir. ön libero pozisyonunda da zaman zaman faydalanabiliriz kendisinden. ancak top dağıtma görevi vermeden elbet.

    ha, galatasaray'ı tercih etmezse zaten gerçek şu ki futbol anlamında türkiye'de hiçbir kulüp ve hiçbir hoca şu an kendisine pek bir şey katamaz.
    beşiktaş tercihi ise intihar olur kariyeri açıısından.
App Store'dan indirin Google Play'den alın