• 17868
    "hayatımın en güzel dönemini istanbul'da geçirdim, geçirmeye de devam ediyorum. hala sık sık istanbul'a gidiyorum. orada evim ve bazı işlerim var"

    "benim son derece uzun bir kariyerim oldu. sırbistan'da ve eski yugoslavya'da, benim kadar uzun süre aktif futbol oynamış sayılı futbolcu vardır. aslında galatasaray'da iki yıl daha oynayacaktım. ancak, psikolojik açıdan tükenmiştim. aktif futbolculuk kariyerimi sonlardırdıktan sonra bir yıl boyunca galatasaray'da kaleci antrenörlüğü yaptım. bir yılın ardından, takımı tamamen benim yönetimime vermeleri için kulüp yönetimiyle görüştüm. karşılığında hiçbir şey talep etmeyeceğimi, sadece bir yıl boyunca takımın teknik direktörü olmak istediğimi söyledim. çünkü ben bu futbolcularla yaşıyordum. ne yerler, ne zaman uyurlar, nasıl uyurlar, her şeylerini biliyordum. ancak yönetim, karl-heinz feldkamp ile anlaşmıştı. bana, onun yardımcısı olmamı teklif ettiler, ancak ben kabul etmedim. şunu söylemeliyim ki teknik direktör olmak kolay bir iş değil. ben bir fanatiğim ve organizmanız bir yaştan sonra stresi kaldıramıyor. ardından, buraya döndüm. iki yıl boyunca napredak futbol kulübü'nün başkanlığını yaptım. yöneticiliğin de nasıl olduğunu gördüm ve benim karakterimin artık futbolun içinde olamayacağını anladım."

    "fernando muslera harika bir kaleci. galatasaray'daki tüm yabancılar arasında, kulübe en büyük hizmeti veren muslera'dır"

    "bakın, jose mourinho ilk kez chelsea'nın başına geldiğinde, takımın sahibi roman abramovich'ten en kaliteli futbolcuları satın almasını istedi. bu üst düzey oyuncuların katılmasıyla chelsea şampiyonluğa ulaştı. demek istediğim şu: eğer kulüp yönetimi istediğiniz her oyuncuyu satın alırsa, o takıma benim rahmetli babam da teknik direktörlük yapabilir. eğer yapabiliyorsan, elindeki malzemeden bir şeyler yap."

    zoran simoviç
App Store'dan indirin Google Play'den alın