resim
Mehmet Burak Reçber
Takım:QPR U18
Mevki:Santrfor
Yaş:17
Boy:-
Uyruk:Türkiye
  • 10
    --- alıntı ---

    takvim'e konuşan rüştü, şunları söyledi: "oğlum hasta fenerbahçeli. fakat hem fenerbahçe'deki idman günleri hem de tesislerin konumları bize ters geldi. galatasaray'da idmanların hafta sonu yapılmasından dolayı böyle bir tercih yaptık. oğluma asla baskı yapmıyorum. haftada iki gün galatasaray forması giyiyor..."

    --- alıntı ---

    haber doğrudur yalandır umrumda değil arkadaş isterse çemişgezeksporlu olsun çocuk şu yaşta hangi takımı tuttuğu değil, adam olması önemli adam.

    hem birey olarak okulu ve ailesinden hal, hareket, davranış, ahlak, ders eğitimlerini doğru bir şekilde almalı hem de bağlı olduğu kulüpten profesyonellik, disiplin, futbolculuk eğitimini düzgün almalıdır ki daha bunlara da bence en az 1 sene var. bu daha çocuk la !

    o topa sadece eğlencesine vuruyor, eğlencesine zıplıyor. tabi turnuvalara da katılıyordur ama "lan bu kupayı niye kaybettiniz?" diye üzerinde bir baskı oluşturulmuyor. eğitimini veren adamlar bile işin eğlencesinde, yenilseler bile aferin alıyorlar,top oynadıkları karşı takımdaki arkadaşlarıyla beraber yemek yiyorlar, akşamları birbirlerine misafirliğe gidip oyuncaklarıyla oynuyorlar daha yaşı 6 la 6 ! çocuk oyunun güzelliğini, adaletini, karşıdaki oyuncuya saygıyı öğrenmesi gerekirken yok beşiktaşlı mı fenerli mi galatasaraylı mı zart zurt sorularıyla gündeme getiriliyor...bu yaştaki çocukla ilgili bu haberin yapılması bile saçma.

    adam olmadıktan sonra ona buna sataşan, etrafına tehditler savuran, mafyavari hareketleriyle futbolu katleden, kaleci abilerinden biri gibi olacaksa hiç kaleci olmasın daha iyi...
App Store'dan indirin Google Play'den alın