resim
Mircea Lucescu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:78
Uyruk:Romanya
  • 531
    yakın zamanda mancini hakkında röportaj vermiş ve " bu takım mancini'nin değil, onun kadrosunu kurmasını beklemek lazım.kendi kadrosunu kurmadığı için aldığı sonuçlar için çok bir şey söylenmemeli " tarzında beyanat veren eski teknik direktörümüz.

    e o zaman sormazlar mı, 2000 haziran'ı sonunda geldiğin galatasaray'a ne verdin de durmadan her fırsatta 25 ağustos 2000'de oynanan " süper kupayı ben aldırdım " diyorsun ?

    muhtemelen gönderilişinden dolayı hala tavırlı ve bu tavır daha çok fatih terim'e gibi gözüküyor.geldiği ilk sene galatasaray'ı 2. yapmış, bir sonraki sezonda şampiyonluğu kucaklamıştır.

    ben oynattığı oyun stilini sevmiyorum, yıldızlarla bezeli kadroyu idame edemez gibi bir düşünceye sahibim.ama küskün, potansiyelini sergileyemeyen, kabuğunu kıramayan oyunculardan üst düzey performans almada ustadır.

    düzeltme ;

    " ben oynattığı oyun stilini sevmiyorum " derken bizim teknik direktörümüzken galatasaray'a oynattığı futboldan bahsediyordum.shaktar'ı takip etmediğim için bir arkadaşımızdan gelen mesajla yanlış anlaşılma olasılığı olduğu için düzeltme gereği hissettim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın